Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 29 March 2013

Maaf Blogger!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Maaf ye kawan-kawan blogger minggu ni AJ malas + busy sikit.......
Tu yang AJ lama tak berkunjung ke rumah korang...
Tapi dalam malas dan sibuk tu, semalam sempat je AJ ubah blog ni sikit-sikit.... Tukar template dan background segala....
Header je tak bertukar pasal malas nak edit lagi...
Ada yang perasan tak????
Kehkehkehkeh........
So malam kang ke AJ nak balas hutang BW...
Dah 2 hari AJ tak BW bebetul...
AJ sempat jenguk yang ada dalam bloglist AJ je.....
Kat ofis ni pulak 2 meeting...  Audit meeting dan BOD meeting..
Tu yang lagi tak berapa sempat nak BW....
Baru nak typr huruf A, dah kena panggil.....
Heheehheheh...
Tapi yang pasti bila meeting, kami semua mewah makan......
Nasi briyani, kari kepala ikan, kari kambing, kari ayam, ayam kampung, cheese garlic naan, kuih-kuih nyonya, buah etc.....
Tak larat nak sumbat dah....
Jalan pun dah tak larat.......
Ni sementara ada masa sikit, AJ update la kejap....
Kang ada nak sambung keje sikit...... =D


P/s : Korang apa khabar arini???



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM AJ ! IT'S OKEY...
    THANK KERANA AJ RAJIN KOMEN TITIPAN JM... TQ

    ReplyDelete
  2. Jom kita blogwalking sama2 ^_^ hehe

    ReplyDelete
  3. malas2 pun sempat pasangkan langsir baru....
    hebat...!

    ReplyDelete
  4. wahh3 bznyee akak AJ kte sorg neh..hehe..Xpe AJ take ur time..rinduu AJ..hee ^____^

    ReplyDelete
  5. cantik ...ada perubahan....nak buat header kat my blog...ada tip tak?

    ReplyDelete
  6. takpe take ur time.. yg penting kena dahulukan dulu..bw ni bila dah free free je k hehe

    ReplyDelete
  7. samalah kiter aj, minggu ni sangat bizi, sampai nak bergerak sana sini pun tak dapat, stress!

    ReplyDelete
  8. WAH.. BUSY YE DENGAN MEETING.. TAK MENGAPALAH, DAHULUKAN MANA YANG PENTING...

    ReplyDelete
  9. baik sangat...dalam keletihan, hehe..

    ReplyDelete
  10. hehhee.. BW kat sni jugak.. jenguk tuan blog yg tgah buxy :P

    ReplyDelete
  11. Hahhahahah....
    Tu pun buat sikit2 @Cik Nur™... =D

    ReplyDelete
  12. Memang busy @Seneorita Baharin.....
    Tak dan langsung nak berjalan...
    Miss u too dear..

    ReplyDelete
  13. Tu la @Orga,
    AJ kalau meeting tu takde, memang tak busy..
    Ni sebab meeting tu yang busy sikit...
    Mood berblog pun kurang sikit time tu...
    Lagilah... Hehhehehe..

    ReplyDelete
  14. Letih berjalan lettew @[PCL] tu..
    aHehhehehhe.

    ReplyDelete
  15. # bulan sekali memang makan mewah kak @Firdawati Rashidi...
    hehhehehe..

    ReplyDelete
  16. huhu. best la makan mewah. kita student, cukup-cukup makan je la..

    ReplyDelete
  17. it`s ok.ciksu yg hutang bw dgn ayu tau ;)

    *maaf ye lambat blas jejak

    ReplyDelete
  18. Ni pun sebab company memang order makan @вʋввℓɛ ρσρƨ...
    Heehehhe..

    ReplyDelete
  19. Takpe kak @QasehnyaRania, AJ faham..
    AJ pun sekarang ni agak lambat terjah blog orang...

    ReplyDelete
  20. Kak MV pun banyak hutang bw ni..

    ReplyDelete
  21. cute... len kali akak leh tempah..

    ReplyDelete
  22. Buat untuk sendiri AJ tau la kak @umi alya...
    Untuk orang AJ tak berani...
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  23. ok je for KA... hehehe, nice header tu !

    ReplyDelete
  24. AJ ni selalu nya tak busy sangat Acik @Aku Penghibur..
    Sekali busy, amikkow...

    ReplyDelete
  25. macam perasan macam tak perasan haha...gambar atas tu pun tukaq kan...

    ReplyDelete
  26. maaf diterima...hihi..deqla pun baru nk bw kaw2 nih.. settlekan keje dulu yg pntg ...

    ReplyDelete
  27. Nasib baek sy seorang pemaaf haha no wonderlah masing-masing ade kesibukan dan keutamaan

    ReplyDelete
  28. jaa pun jarang jarang bw dah skang ni, kalau dapat bw, kaw-kaw la jaa akan terjah dan komen... macam malam ni...heeeheee.. sehari 5-10 blog jer jaa mampu...

    ReplyDelete
  29. Hehehheheh.....
    Takpe, janji ada lah jugak kan @jaakechik... =D

    ReplyDelete