Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 10 March 2013

Lazy Weekend


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hujung minggu ni AJ memang malas sangat... Nak buat apa pun malas..
Sebab tu la takde entri dan AJ pun tak BW kat blog korang.... Hehhehheheheheh....
Kira AJ istiharkan blog cuti lah kot.....
Ni barulah AJ ngadap blog...
Hehhehhehhehehe..
Tadi sempatlah BW serba sikit.....
Mana yang AJ tak sampai tu, minta maaflah ye....
Mana yang tag AJ untuk segmen tu, Insyaallah AJ join....
Bukan apa, sekarang ni terlalu banyak segmen yang dianjurkan....
Kalau segmen yang mudah dan simple tu, kejap je la AJ join..
Kalau yang kena like sana, follow sini, terjah situ, lambat sikitlah AJ nak join..
Kalau betul-betul ada mood, barulah AJ join... =D

Okay masa hari wanita Jumaat lepas, AJ dapat coklat dari Mr.JR...
AJ ni memang penggemar coklat tegar....
Sebab tu Mr.JR rajin bagi AJ coklat... Tapi kebetulan je tu dia bagi masa Hari Wanita... =D
Bila dapat coklat kadar hyper tu sure naik mendadak... =P
Lepas tu Mr.JR bawak AJ makan kat Sri Damansara.......
AJ macam biasalah order bihun Tomyam...
Abis licin semangkuk....... Huhuhuhuhuhuh....



Malam tadi pulak AJ dengan Mr.JR jumpa blogger Noor Atikah Ramli untuk kali ketiga....
Kesian Ika... Dia dahlah mengantuk....
Lepas tu Mr.JR bawak gi makan sampai ke Uptown Kota Damansara.....
Dah macam kes buli ni....... Hehehhhehhehehe.....
Sorry ye Ika.... =D
Nanti lain kali tunggu Ika tak ngantok kita pusing segala Uptown yang ada okay... =D
Sebenarnya janji dengan Ika nak jumpa siang tu...
Sekali Ika tunggu AJ mesej, AJ pulak tunggu Ika mesej.....
Miscommunication pulak kat situ....
Hehhhehehehe.....

Sekarang ni AJ tengah nak BW sikit-sikit...
Tapi sebelum tu AJ nak isi perut dulu...
Lapar gila wa baq ang!!! Huhuuhuuuhuhuh... =P

P/s : Mana yang AJ tak sampai lagi tu..
Sorry naaaaaaaa.... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

41 comments:

  1. hari ni yaya rajin sikit nak siapkan tempahan orang..huhu.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat menyiapkan tempahan ye yaya @Adilah Asari... =D

    ReplyDelete
  3. wahh bestnyaa AJ dapat coklattt dr Mr.JR kan, heee..meh sikit, ke dah abis AJ makan?hehehe :P :D

    ReplyDelete
  4. Blog pun ada bercuti ye kak AJ ;D haha

    ReplyDelete
  5. sedapnye cokelat tu ayu...telan air liur...aah..weekend sebegini ms utk blog beristirehat

    ReplyDelete
  6. selamat berbelog untuk hari nie...cik akak tengah BW nie...tulah yang singgah bawa badan nie..hihi

    ReplyDelete
  7. singgahbalas kat sini..
    kuat makan AJ ni yea.. asyik lapo jek.. hik3..

    ReplyDelete
  8. @Seneorita Baharin, dah selamat jalan dah dalam perut AJ....
    Hahhahahha....

    ReplyDelete
  9. Uishhh.... mestilah Ada @Sally Yatiey...
    hahahahahha...

    ReplyDelete
  10. Kalau free memang sedap @Yumida Huda...
    Heheheheheh......

    ReplyDelete
  11. AJ ni memang kuat makan @tenku butang...
    Nampak je kecik...... Jangan tertipu okay... =P

    ReplyDelete
  12. Wah..best dpt coklat sempena hari wanita..saya belanja diri sendiri je..hehe

    ReplyDelete
  13. Kebetulan je dia bagi time Hari Wanita @Ainim Suju....
    Hehehheheh...

    ReplyDelete
  14. Kann..Nur pun kenapalah malas sgt hari ni..
    ni baru nak terkedek2 bw..huhu..

    bilah nur nak jumpa ika ni....

    ReplyDelete
  15. Nak jumpa ika je ke @Cik Nur™???
    Hehehehhe...

    ReplyDelete
  16. yes pcl pon sampai dah sini BW, slmt malam AJ..

    ReplyDelete
  17. HARI CUTI, BLOG PUN CUTI.. :)

    ReplyDelete
  18. samalah mcm mak juga.. malas betul berblogging hari ni.. idea pun dah kering...

    ReplyDelete
  19. Hehhehehe..... @fairus, kemalasan melanda... =D

    ReplyDelete
  20. Hehehheheh..... @adzairdawati makdara, tu la puaslah perah2...
    Takmo gak idea tu datang.... =D

    ReplyDelete
  21. wah,jumpa ika pukpuk ea? yui pon pernh jumpa sekali...

    ReplyDelete
  22. Wah...untungnya AJ dapat hadiah sempena hari Wanita,....
    OKje pun ada kalanya malas ..malas nak mengemas, malas nak masak..pendek kata malas semualah AJ hehe

    ReplyDelete
  23. wah AJ slalu jumpa ngan ika Pukpuk..:)

    ReplyDelete
  24. Bila dia turun KL kitorang jumpalah @Normi Nieza.... =D

    ReplyDelete
  25. Peminat tomyam gak rupanya AJ ni..sama la ngan kak M ni..

    ReplyDelete
  26. Aah kak @Si Matatajam..
    Memang suka sangat.....
    Hehehheh...

    ReplyDelete
  27. wah..dpt coklat Mr JR...nk cikit blh??? ^^

    ReplyDelete
  28. @ayut, dah selamat dah..
    ehhehehhehe...
    Pembalut je tinggal...
    heheheh...

    ReplyDelete
  29. amboiii asik jumpa blogger sama je... bila nk jmpa deqla pulak??? ;p

    ReplyDelete
  30. AJ now jdi org frst komen kt blog nani :)
    Wahh ika turun kl ke?

    P/s: lpe nk tnye ari tu.. AJ stay kt area nani iklan tu ke. Lorr dekat je la kan :)

    ReplyDelete
  31. Aah aritu @nanieybarnieylurviey..
    Oh yeke??
    Hahahhaha.. kebetulan je tu.....

    Aah nani, dekat sangat...

    ReplyDelete