Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 26 March 2013

Kekeringan Idea!


ASSALAMAUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini otak AJ tepu tahap ke-19 punya......
Pepagi tadi dah bedal pulak nasi lemak denagn Milo, makanya bertambah tahap ketepuan otak...
Nak berceloteh apa pun AJ tak tau...
So arini, AJ nak BW je kot..
Memula AJ nak buat lawatan kat blog peserta GA anjuran Mak Dara...
Siapa yang belum join, bolehlah join ye..
Rasanya memang tak rugi pun join..
Manalah tau korang antara yang bertuah tu kan.... =D
Lepas tu barulah AJ bw kat blog-blog dalam dashboard pulak.......
Kang kalau tetiba dah ada idea yang tak merapu, AJ update la ye......
Hehehhheheheh..
Buat korang semua, selamat berhari Selasa....
"LET'S SALSA!!!!!" =D


P/s : Thanks buat korang yang Blogwalking kat blog "Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci" usang milik AJ ni.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. aj join ke tak?akak join jgk walaupon akak salah seorang pnaja..:)

    ReplyDelete
  2. hehe..kdg2 akak ketandusan idea gak. tu yg kdg2 ade mcm2 tips dan petua :)

    ReplyDelete
  3. Salam salsa...heehehe. tahap ke 19 ok lagi belum cukup 20.

    ReplyDelete
  4. samalah kita hari ni pun idea KA cam tepu aje. neway tq singgah blog KA Juga ye

    ReplyDelete
  5. AJ,

    Farah x tepu or kering idea lagi setakat ni...ekekeke... tapi beezee...banyak errands nak kena settlekan...tapi sempat jugak curi2 BW... *_^ wink...

    Dan hari ni entry yang dah set semuanya santai2 jer... x taulah sama ada sempat masa nak kejar BW today atau pun x...kalau x malam jer lah...malam semalam dah lah tewas... terlelap...jadi terpaksa ganti BW today... hu hu hu...

    ReplyDelete
  6. Good morning beautiful sis! ^_____^ have a nice day! let's sal salll salsaaa....hehee

    ReplyDelete
  7. Assalammualikum....AJ,

    memang begitu, mselim3 sendiri kekadang blur nak buat entry aper...insaallah ...slow2...

    mselim3

    pls: nak cari idea nie kkd kena ambik masa jgk..

    ReplyDelete
  8. Kalau ada masa terluang, boleh singgah ke blog Arol pulak. Sambil bagi kata-kata semangat sikit. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  9. Happy Tuesday AJ...semoga hari ini baik2 belaka :-)

    ReplyDelete
  10. ehh ni ada entri.. kira ada idea gak ar ni..kohkoh...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum AJ...Selamat hari selasa AJ...otak ni kekadang mmg tepu dgn idea tapi jap lg oky la tu kot...

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan.. done follow.. sy dr blog jaa kechik :)

    ReplyDelete
  13. SAMALAH.. TEPU JUGAK NI.. TAPI PAGI TADI TAKLAH BERSARAPAN NASI LEMAK DAN MILO.. :)

    ReplyDelete
  14. Salsa??hahaha..memula td pon ayu tmood ye bosan jer...ni rajin dh nk BW..nnt nk cuti sebulan tak dpt dh nk update :)

    ReplyDelete
  15. sama le AJ,akak pun kekeringan idea..tak tau nak update apa..

    ReplyDelete
  16. sama la ngan mama.. buhsan rasanya dok cerita tak abis2 psl medan.. muak kann.. :)

    ReplyDelete
  17. meh bersalsa didiey cepat..hihi

    ReplyDelete
  18. Join kak @Normi Nieza....
    AJ no 3 dalam list peserta tu...
    ehheheh..

    ReplyDelete
  19. Tu la kak @Sue-Rya Qistina..
    ATleast ada jugak dari takde pape kan... =D

    ReplyDelete
  20. Kalau dah sampai tahap 20 tu kak @nea lopah, memang dah parah dah...
    ehheheheh..

    ReplyDelete
  21. Hehhehhe...
    Takpelah @Farah Waheda Wahid, nanti ada masa sikit terjahlah balik..
    AJ kalau takj sempat pun main continue2 next day... =D

    ReplyDelete
  22. Gud afternoon @Seneorita Baharin gojes...
    Jom salsa jom... =D

    ReplyDelete
  23. Waalaikumussalam @Mohd Selim Zainal..
    betul tu... Memang kadang kena amik masa nak update kan.. =D

    ReplyDelete
  24. Ni nak bagitau takde idea je @Deqla Manjew..
    Kang Deqla cari pulak mana AJ hilang..
    hehehehe..
    Perasan pulak.,. =P

    ReplyDelete
  25. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Aah mama.. kalau dah tepu tu perah banyak mana pun takmo dia keluar... =D

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan @Kak Ta.. Thanks ye... =D

    ReplyDelete
  27. Hahhahah..
    kalau dah sarapan nasi lemak dengan milo @fairus, berganda2 la tepunya macam AJ ni... =D

    ReplyDelete
  28. So silalah BW puas2 @ayut..
    hheheheheh... =D

    ReplyDelete
  29. Arini ari tepu sedunia kot kak @aquagugurl..
    ehhehehe..

    ReplyDelete
  30. Sekurang2nya ada cerita @mama maman aka yana...
    Oakylah tu... =D

    ReplyDelete
  31. Haaa.. Cepat @~didiey~, salsa cepat..
    hhehehe.. =D

    ReplyDelete
  32. hehehhee..samela kita ayu...aptb

    ReplyDelete
  33. Hahhahahah...
    Ramai yang tepu ni @Kak Bunga...

    ReplyDelete
  34. keep calm AJ..idea itu pasti datang..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  35. Tapi dia taknak datang pulak @Azlan Strider..
    Liat betul...
    ahehehhehe..

    ReplyDelete
  36. Tepu pun boleh jadi entri kira dahsyat la tu hehhehe

    ReplyDelete
  37. Kak MV baru dapat balas komen hari ni

    ReplyDelete
  38. Kalau Ayue tahap 19, Nur tahap 25...
    kahkahkah...

    Mmg mood malas la skrang ni..huhu

    ReplyDelete
  39. Ble tho da kering ble taip delete taip delete last2 xde entri pun ari tu. grrr

    ReplyDelete