Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 7 March 2013

Kasut!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Macam yang Blogger Nani selalu cakap, AJ ni memang gila kasut..
Hehhehehehe....
Yup... Tu AJ tak nafikan..... AJ kalau nampak kasut macam perempuan gila mati laki gayanya....
Nak pulak bila tengah SALE!!!!
Gila rambang mata..
Rasa macam nak capai segalanya......
Dari hujung rak ke hujung rak lagi 1..
Camtulah tahap kegilaannya kat kasut ni...

Masa memula masuk keje kat ofis agak baru ni, AJ hari-hari pakai heels...
Arini heels ni, esok kaler ni..
Lusa pattern ni..
Sampai everytime masuk ofis, diorang akan pandang kaki nak tengok kasut apa yang AJ pakai...
Hahahahahahahha...
Tapi sekarang ni diorang dah tak pandang dah...
Bukan sebab dah bosan...
Sebabnya AJ sendiri yang malas nak pakai heels.....
Hahhahahaha...


Motif sebenar entri ni...
SEBENARNYA NAK BAGITAU AJ PAKAI KASUT BARU!!!!!!
COMEL tak kasut AJ???? (Kasut tak bape lama tapi baru pakai..)
Kehkehkehkeh..... 

P/s : Mulalah merapu.... =P
Hitung masa nak balik je ni.... 





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. akak pun suka pakai kasut flat camni..sakit kaki pkai heels..1 lagi wisau pakai heels..takut terpeleok depan orang..maluuuuuu ai..hehe

    ReplyDelete
  2. Comel kasut tu kak ^_^
    Saya pun suka pakai flat ;D hee
    Jarang dah pakai wedges, sebab tinggi sangat ;)

    ReplyDelete
  3. michelle suka kumpul kasut.
    asal je nampak cntik michelle beli even x muat ngan kaki.
    hehehe ^^

    ReplyDelete
  4. pakai sandal gak selesa... bila gatal kaki, bukak n garu.. pastu sarung balik..

    ReplyDelete
  5. comelah kasut ayue.. :)
    merah lagi.. :)

    ReplyDelete
  6. untung jadi perempuan...boleh tukar2 kasut...remy setahun sekali jer...he3

    ReplyDelete
  7. Akak sebenarnya lagi tinggi lagi suka @Sally Yatiey..
    Tapi sekarang macam malas lak... =D
    hehhehehehe..

    ReplyDelete
  8. Heheheheh.... AJ takdelah tak muat pun beli @michelle De hunny...
    Nanti bengang pulak sebab tak boleh nak pakai...
    Hrehhehhehe..

    ReplyDelete
  9. Hahhahaha... Macam tu pulak ye @Faizol Dee... =P

    ReplyDelete
  10. Wajib kaler striking2 @Cik Nur™...
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  11. Aah lah @Remy hazza..
    Tapi lelaki punya kasut pun dah banyak variasi sekarang.....

    ReplyDelete
  12. lebih suka flat dari heels :)
    cute sbb siap ada misai lagi..hihi

    ReplyDelete
  13. Hehehhehe... Tu la kak @QasehnyaRania, tetiba terpengaruh dengan menatang misai2 ni... =D

    ReplyDelete
  14. skang memang trend misai tu ek..hehehe

    ReplyDelete
  15. AJ rasa dah nak abis season dah @Ainim Suju...
    Tapi AJ ni biasalah...
    Dah lambat2 baru terpengaruh...
    Hehheheheh... =P

    ReplyDelete
  16. merahnya kasut makngah..hehehe..comel la kasut tu..hik3..

    saya pun gila kasut juga..tapi tak la membeli selalu..klau heel jgn ckap..ckup 1 ada 1,2 je buat syarat..tak tahan pkai..kaki sakit..hihihi

    ReplyDelete
  17. Barulah kalau hilang, senang nampak @Mimie Najib...
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  18. Hehe. Ble pakai heels confident level tu tinggi :) . Hehe. Tu nani la tp skg da lame xpakai :(

    ReplyDelete