Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 19 March 2013

Kak Ton Tersangkut!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bukak nuffnang sajalah check keyword.....
Tetiba tersangkut pulak Kak Ton.......
Automatik tersengih sensorang macam kerang tak berapa wangi....
Betul cakap Cik Nur...... nanti mesti sangkut.....
And now... SEE.... Ada pulak keyword kak ton comel... =D
Kalau nak jumpa kak ton, carilah kat website beauty umaira....
Kak Ton takde dalam ni pun sebenarnya......
Hehhhehhehehehehe..
Yang ada pun propa semata-mata......
Maaflah peminat Kak Ton ye......
Hehehehehehehhehe.......
Ohhh.. kalau sesiapa nak kirim salam kat Kak Ton bagitau lah..
Mana tau kot jenjalan nanti terjumpa kak ton, AJ sampaikan salam raya korang tu ye.... =P


P/s : Terima kasih Kak Ton sumbang traffic sikit... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

63 comments:

  1. haha..keywords kak ton je..pemes nye kak ton..haha :D

    ReplyDelete
  2. haha..baper hari AJ duk mention Kak Ton,Kak Ton..sangkut gak keyword Kak Ton kat blog AJ..boley tumpang glamer sikit..

    ReplyDelete
  3. Taknak la tumpang glamour kak ton kak @aquagugurl..
    Hehhhehhe..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, ahaa tersangkut Kak Ton tak per jugak, kat is kekadang keyword tak senonoh pun sangkut habis, pening kepala is bila masa is publish artikel &*^^&*%^*%^%^%^&% tu? hmmm

    Santai iskandarX

    ReplyDelete
  5. alahai kak ton, glemernya...

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam @Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah....
    Aritu tersangkut jugak keyword bukan2 Is...

    ReplyDelete
  7. Kak ton la yang glamour kak @umi alya..
    AJ tumpang glamour je...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  8. glamer bebenor kak ton skrg ni kan hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha..x psl je kan.
    xpe AJ, at least dpt naikkan traffic :D

    ReplyDelete
  10. hehee, akhirnyaa kak ton menjelmaa jugak kat blog AJ kan..hihihihi :D xlama lagi AJ pulak femes macam kak ton...hihihhihi

    ReplyDelete
  11. byk peminat kak ton
    tetibe de keyword comel x kak ton
    hadoi
    geli hati baca

    ReplyDelete
  12. haha..sekarang kak ton pemes ! untungla kak ton :p

    ReplyDelete
  13. apalah aj ni, tak pasal-pasal kak ton dok bersin jer harini, asyik orang dok sebut nama dia jer, hehe...

    ReplyDelete
  14. haha.. kak ton memanggggg comellll

    ReplyDelete
  15. haha..kak ton mmg comel.....ramai peminat tu..hehe

    ReplyDelete
  16. WAHHH ; femes daaah sis kak ton :)

    ReplyDelete
  17. thanks to Kak Ton lah AJ...kena belanja sapa2yg namanyakak ton bg pihak...wakaka..

    ReplyDelete
  18. SIAPAKAH GERANGANNYA KAK TON TU..?

    ReplyDelete
  19. Tu yang buat AJ tersengih sensorang tu @Yumida Huda.. =D

    ReplyDelete
  20. Aah Acik @Aku Penghibur, penangan kak ton kuat betul...
    Terus melekat keyword.. =D

    ReplyDelete
  21. Hahhahahahha....
    Tersedak terus ni @Orga, bukan bersin je...

    ReplyDelete
  22. Memang ramai @nadiyahashim..
    Penangan comel dia tu... =D

    ReplyDelete
  23. Mana ada sis Kak Ton la @Nurul Najihah...
    Hahhahahaha....

    ReplyDelete
  24. Hahahhahaha....
    Terima kasih kat kak ton...
    @[PCL] entah siapa start panggil tah.. =D

    ReplyDelete
  25. Pengasas produk Beauty Umaira @fairus... =D

    ReplyDelete
  26. hehehe mmg terbaiklah kak ton ni

    ReplyDelete
  27. haha... pandai jugak kak ton buat lawak yeh!

    ReplyDelete
  28. Hahhahah...
    Tersangkut terus keyword kak ton kak @Kesuma Angsana... =D

    ReplyDelete
  29. Hahhaha...
    Kene register raja lawak ni pasni kak @hainom OKje.. =D

    ReplyDelete
  30. terus melekat ler kak ton tu nanti......

    ReplyDelete
  31. Tu la @Remy hazza, sekarang pun dah lekat tau... =D

    ReplyDelete
  32. Kak Ton.. ni mesti ada entry tersembunyi pasal kak ton ni.. baik ngaku cepat.. hihihi

    ReplyDelete
  33. Hahahahha.. Takde2 @ros_reeza, betullllll.... =D

    ReplyDelete
  34. amboi..bukan kemain ye..cari kak ton dalam blog AJ..AJ sorok kak ton ye.. :p

    ReplyDelete
  35. Hahahhahah.. Sorok gambar kak ton je @Mimie Najib... =D

    ReplyDelete
  36. iklan yg tgh hit skrg ni mmg laris la keyword yer :)

    ReplyDelete
  37. kikiki..pasni mesti ramai lagi yg cari.. :)

    ReplyDelete
  38. sah AJ nih org kanan kak ton...

    ReplyDelete
  39. Sebut nama kak ton terus ingt AJ :) hehe

    ReplyDelete
  40. Hahahahha...
    Pastu menyesal @Cik Nur™, sebab takde pape pun kat sini..
    ehhhehhe..

    ReplyDelete
  41. Hahhahha.. Pandai je @Faizol Dee.
    Mana ade la... =D

    ReplyDelete
  42. Hahhahha..
    Ah dah sudah @nanieybarnieylurviey..
    Teringat2 AJ pulak dah.... =D

    ReplyDelete
  43. Tak pasal jadi mangsa keadaan kan @Hanida Moss..

    ReplyDelete
  44. pergghhh femes dah kak ton dlm blog AJ.. hahaha

    ReplyDelete
  45. Hahahaha... tak sengaja @Deqla Manjew..
    Terpinjam glamer kak ton... =P

    ReplyDelete
  46. tak lama lagi kak ton drop comment kat cni hah lagi meletop!!

    ReplyDelete
  47. Hahhahahah...
    Jangan kak @N.Aima K, mau pengsan AJ nanti...
    hehheheh...

    ReplyDelete