Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 11 March 2013

Hari Ni Mother's Day??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bangun pagi tadi nampak ada sorang kawan kat fb cakap dia dapat hadiah Mother's Day......
AJ yang tengah terpisat-pisat baru bangun tidur ni tetiba rasa pelik...
Arini Mother's Day ke???
Bukan ke selalunya Mother's Day disambut pada bulan May....
Rasanya takde pulak nampak iklan ke, apa ke pasal Mother's Day ni...
Tapi apa kejadahnya pulak tetiba ada yang dapat hadiah Mother's Day....
Tu yang masuk ofis pagi ni terus google....
Mother's Day tahun ni jatuh pada hari Ahad, 12 May.......
So hari ni BUKAN lah Mother's Day.....
AJ rasa kawan AJ tu mengigau kot...
Ke.... AJ yang mimpi???
Hehhehehehheheheh......
Takpelah, abaikan je....
Kepada yang post pasal Mother's Day tadi tu...
AJ nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Ibu lah kat dia.......
Amboihhhhhh.... Excited naaa sambut Mother's Day awal-awal.....
Kehkehkeh......


P/s : Saya SAYANG Mak Saya.... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. pelik juga tgk..ingtkan tersilap bulan..

    ReplyDelete
  2. Hahaha .. Kelakar laa akak . Kalau awal dua tiga hari takpe . Nie awal dua bulan laa kak . Mother's day bulan may tapi nie baru bulan mac ..

    ReplyDelete
  3. Tak perlah.. kalau hari2 nak sambut mother's day..:D.. seronok jadi ibu kalau camtu.. hihihi

    ReplyDelete
  4. AJ pun pagi tadi ingat macam tu kak @permatabiru... =D

    ReplyDelete
  5. Itulah tu @Eyqa Hasnan..
    Akak pun tak tau dia ikut kalendar mana... =D

    ReplyDelete
  6. Hari2 dapat hadiah ye kak @Kakizan Omar...
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  7. Adalah istimewanya hari tu AJ..hehe

    ReplyDelete
  8. Tengah mamai2 bangun tidur terus segar kak @Sue-Rya Qistina..
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  9. tercepat lak eks.. takper la kann.. happy mother day.. layan jew

    ReplyDelete
  10. heheehhe is okeyla ..mungkin dia tersilap tarikh tu...yelah bagun2 tido bukak fb :) tapi tak pe ..kita sambut happy mother day tiap2 hari pon tak pe :)

    ReplyDelete
  11. naseb baik xde org yg maen ngikut jer..hahaha

    ReplyDelete
  12. Kehkehkeh.....
    Yelah Acik @Aku Penghibur, ter"shock" kejap....

    ReplyDelete
  13. Kot ada @[PCL], entah macam mana lah kan....
    Hehheheheh....
    Mesti orang kedai hadiah dengan kek pun sama pelik... =P

    ReplyDelete
  14. xkralah bla trikh..ari2 mother day kan..hehe

    ReplyDelete
  15. Tapi Mother's Day yang betul2 will be more special @are_lin@yu... =D

    ReplyDelete
  16. Hehe....takpelah just wishkan saja...bagi dia hepi sikit....

    ReplyDelete
  17. Salah tengok kalendar kot kak @Mia Kassim.....
    Hehehehhe..

    ReplyDelete
  18. wah, semangat sambut mother's day.. hehehe

    ReplyDelete
  19. Tu la kak @Ratu Hatiku...
    Tapi bukan mimpi...
    Memang nyata.. sebab AJ check balik...

    ReplyDelete
  20. Memang awal gila kot @Nur Emilya...
    Tu yang terkejut tu....
    Hehheheeh..

    ReplyDelete
  21. hari2 pun mother's day kan hehehe

    ReplyDelete
  22. Ustaz Azhar Ada berkesan supaya tak sambut hari Ibu ni..ni semua hari2 sambutan org2 kristian...so tak baik untuk kita umat islam nak sambut..Wallahualam..

    ReplyDelete
  23. Wallahualam kak @Si Matatajam..
    AJ pun bukan sambuat sangat...
    Tapi pagi tadi ternampak pulak ada yang post..
    Tu yang AJ shock kejap tu... =D

    ReplyDelete
  24. mother's day?xpela...xslh nk smbut mak kite hari2x...blh gitu?hihihi

    ReplyDelete
  25. hehe...tak pe hari2 pun jadi mothers day...=D

    ReplyDelete
  26. semlm bkn mother's day...tp my besday.. hahaha

    ReplyDelete
  27. Yup @nini..
    Tapi mesti ada 1 hari yang betul2 istimewa dalam hari2 tu... =D

    ReplyDelete
  28. Yup @Cik Nur™...
    Tapi yang specialnya lain.... =D

    ReplyDelete
  29. Hehe.. Nani nmpk tjk ni nani terus check Kalendar. Haha. Eh xde pun.. Ari ni bru smpt komen :)

    ReplyDelete