Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 7 March 2013

Gumbira Hati!


ASSALAMUALIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini hati ada sikit gumbira....
Akhirnya fon kembali berada dalam genggaman...
Ya ampun rindunya rasa berminggu-minggu dia takde.......
Semalam Mr.JR amik kat center....
Fon AJ kena tukar board..... Nasib baiklah full warranty... Kalau tak.... Menangis weh!
Mulanya masa jumpa tu tak perasan pun fon tu dah ada and yang dia letak atas meja tu AJ punya...
Mati-mati AJ ingatkan tu dia punya since kami mempunyai fon yang sama....
Dia cakap dengan AJ orang dari center tak call lagi ...
Lepas tu tetiba dia cakap tu fon AJ....
Surprise and happy akhirnya dia kembali sihat..
Yeayyyy!!! Lepas ni AJ akan kembali membuat onar.....
Hahhahaha.....



To Mr.JR...
Thanks for your concern.......
Thanks dengar i bebel and bising-bising masa fon rosak....
Thanks bagi pinjam Ipad yang masih belum dipulangkan sebab dah terpengaruh, ketagih dengan game dalam tu....
Hehehhehehhe..
Nanti bila i dah bosan dengan game tu, Ipad takkan dikuarantin lagi tau... JANJI!
Kehkehkeh..... =P
Lain kali bagi rosak lagi ye AJ.......
S.E.R.I.K


P/s :  Intai-intai Blackberry Z10 =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. ahaha sweet je. i pun skrng guna laptop pakwe i sbb dulu laptop kena curik. smpi skrng laptop tu jadi hak milik kekal hanida moss je :P

    ReplyDelete
  2. Nampak gayanya macam tu la @Hanida Moss..
    Hahahhaha.. =P

    ReplyDelete
  3. yeahh phone AJ dh sihat! heee :D sweet je mr.JR ni buat surprise kat AJ..terbaek..ipad tu maen la dulu sampai osak baru bg, hehhee.. :D ^_______^

    ReplyDelete
  4. tak payah pulang balik...'trick' gf dia tu , Mr.Jr harap fahamlah..

    ReplyDelete
  5. agak susah jugak kalau henfon takde kan...mati kutu...sebab zaman dah canggih maka wajib ada fon di tangan all the times tak kiralah nak main games ke apa? ...(saje je kan dedulu hidup boleh pulak takde fon kemain...)

    ReplyDelete
  6. wahhh baikye... that good :) semoga bahagia :)

    ReplyDelete
  7. yeah lepas ni mesti banyak entry bergambar kan..hehehe....done kotex

    ReplyDelete
  8. wah... nsb baik full warranty kan... kalau tak...

    ReplyDelete
  9. Congrats dapat phone balik hehehehe

    ReplyDelete
  10. Owh fon suda OK ek....boleh la pinjam :)

    ReplyDelete
  11. Samalah handphone kita.. :)
    Akk lbh selesa pakai samsung, kalau BB nie keypad dia kck benor :P

    ReplyDelete
  12. Kang kalau sampai rosak, AJ pulak yang kena ganti @Seneorita Baharin...
    Hehehhehe..
    Sampai dah bosan je la kot... =P

    ReplyDelete
  13. Hahahahha....
    Alamak @[PCL], bikin kantoi je.. =P

    ReplyDelete
  14. Tu la @Rahmad Mat..
    Kalau tak nak ganti board je dah mahal gila...

    ReplyDelete
  15. Tu la kak @RamRamCute..
    memang zaman moden..
    Masa pakai 3315 takde pulak rasa camni...
    Hahahhaha..

    ReplyDelete
  16. Hahahha....
    Kalau takde entri bergambar pun kak @Mrs Velentine, confirm dalam fb semua penuh... =D

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah @adzairdawati makdara.....
    Semak kejap rasa bila takde..

    ReplyDelete
  18. Nangis guling2 lah cik @Ina ZaLinA..
    hehehhehe.

    ReplyDelete
  19. untunglah akak pakai hp mhai2.. :-)

    ReplyDelete
  20. amboi2.. dia ni... nk rosakkan balik la tu... x psl2 si dia jd mangsa lagi..hahahaha...

    ReplyDelete
  21. hahaha..dua-dua pun pakai..kalau Mr JR dah bagi pakai ade harapan jadi hak milik kekal tu...wakakakaka :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah phone akak dah "sihat". hehe. Kak AJ main game apa kat Ipad tu? ^_^ hehe

    ReplyDelete
  23. wau mesti seronok phone dah okey kan... heheh :)

    ReplyDelete
  24. Kehkehkeh.... Eh taklah @Deqla manjew, serik dah..
    Susah gila takde hp..

    ReplyDelete
  25. Nasib baik masi dlm warranty...:-)

    ReplyDelete
  26. macam mana rasa bila tak ada phone canggih..?
    hihi

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah...dh kuar spital ye hp tu????

    ReplyDelete
  28. Rasa pelik @Cik Nur™....
    Terputus hubungan dengan dunia luar...
    hahhahah..

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah @Remy hazza..
    Yup finally dia dah sihat..

    ReplyDelete
  30. Hehe.. Laptop mmg guna yg lurviey pnye sbb netbook nani x baiki2 lagi.. :)
    Wahh ada niat nk beli bb eh? :)

    ReplyDelete
  31. AJ memang pakai BB before this @nanieybarnieylurviey....
    Dah rosak.... Memang nak ganti balik...
    Hehehheh..

    ReplyDelete