Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 22 March 2013

Gaji Awal.... Yeayyy!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Seperti yang korang sedia maklum.....
Kat ofis AJ orang-orang besar dah start CUTI...
Makanya gaji bulan ni pun awal lah dari biasa kan....
Dah boss pun cuti dah tentu-tentu sign gaji awal...
So memasing muka ada manyak senyum....
Yelah, dah gaji kan.. Jimba-jimba lah wei.....
AJ pun dah terjimba sikit, bantai online shopping... Tapi tak banyak pun... =D
Aduhlah.. Tak tahan godaan betullah seorang AJ ni....
Ada je mende yang nak dibelinya.....
Ni pulak kat Low Yat beli bateri telefon...
Dah mengandung pulak....
Tah siapalah bapak dia... Tak bertanggungjawab betul..!
Nak taknak terpaksa AJ keluarkan duit dari poket sendiri beli yang baru.......
Esok pun nak jumpa dentist...... Dah confirm keluar duit lagi.....
Nasib boleh claim yang tu.... Fuhhhh lega sikit..... =D
Yang pastinya belum sampai hujung bulan depan, muka yang ada manyak senyum nanti sure monyok....
Macam lama je nak menunggu next gaji kan.....
Hahahahahahahhahaha.. =P
So kene cuba mengawal segala perbelanjaan...
Kalau tak kena caranya.... Jalan kakilah AJ pegi keje...... (Faham tak maksud AJ?)

Ehemmm... Korang jangan mintak belanja..... Hahahahhahahaha....

Kedekut betul!!! Siap bagi warning awal-awal lagi.... =P



Okay bye....
Mr.JR dengki main tarik-tarik telefon AJ....
Susah nak update bebanyak....

P/s : Jalan dan buat keje tutup mata la camni.... Nanti "ter"shopping...
Kihkihkih....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. mcm tau2 ja AJ ni cik siti nak mintak AJ blnja..hehe

    ReplyDelete
  2. najihah pom cam sis AJ ~ pantang tengok baju ; tudung ; skirt ... mesti nak beli ...

    # perempuan ooo perempuan : meme cam ginie kowt :)

    ReplyDelete
  3. Manyakk untunglaa boleh shopping eyh AJ..hee...

    *AJ belanjaa Dominoosss :P hhehee

    ReplyDelete
  4. mcm seronok je dapat shopping..hehe..

    ReplyDelete
  5. bestnya AJ dapat gaji awal...=D

    ReplyDelete
  6. oppss..tak aci warning awal2.. best nya gaji awal..kami ni masing duk menung2 tunggu gaji isnin nnti. hehe

    ReplyDelete
  7. kekekekeke...
    beteri mengandung,..
    alhamdullah, bateri nur suci lagi..
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. nak bodek AJ la sruh blanja kfc..

    ReplyDelete
  9. Ada bau @eimah siti...
    Tu yang siap pesan awal2 tu...
    Kehkehkeh... =P

    ReplyDelete
  10. Sekarang untunglah @hazwan hairy..
    Dah nak hujung bulan depan??
    nangis..
    Hahhahahha...

    ReplyDelete
  11. Tu la @Nurul Najihah..
    Susah betul nak tahan godaan tu semua..... =D

    ReplyDelete
  12. Hepppppppp....
    @Seneorita Baharin tak nampak ke warning tu??
    Hhahahahhah... bapak kedekut kan.. =P

    ReplyDelete
  13. Time ni memang seronok @Cik Zara..
    Tunggu setengah bulan lagi..
    ahhahahah..

    ReplyDelete
  14. Hehhehhe....
    Takpe kak @nea lopah, tak lama lagi isnin tu nak muncul... =D

    ReplyDelete
  15. Tu la @Cik Nur™, tak sampai setahun, dah buncit..
    Hehhehhehe..

    ReplyDelete
  16. aku baru igt nk mntk belanja....dh ada warning lak kat situ kahkahkah

    ReplyDelete
  17. Alahai..baca tajuk dah rasa nak minta belanja. sekali last2 ada siap warning jgn minta belanja. kemain kedekut.hahaha

    ReplyDelete
  18. NAK TUNGGU GAJI BULAN DEPAN LAMA LE NANTI..

    ReplyDelete
  19. Dah boleh hidu niat memasing tu @Karukord jagau..
    Kahkahkah.... =P

    ReplyDelete
  20. Sekarang bestlah kak @Firdawati Rashidi..
    Esok lusa..
    nangis... =D

    ReplyDelete
  21. untunglah orang bekerja dapat gaji, student macam kami ni dok melangut jela tunggu bulan jatuh ke riba, huhu~...

    ReplyDelete
  22. Student lagi ke @Orga??
    Hehhehehehhe...
    Time ni untunglah....
    Sementara nak tunggu next salary, nangis2.. =D
    Wahhh... Surprise ni....

    ReplyDelete
  23. salam Aj..sory baru balas kunjungn..line lmbp selm ni..wah dpt gaji awal..blnje2..hehe

    ReplyDelete
  24. untung ar..oh nda boleh mintak belanja kah??heheh klik2 digi

    ReplyDelete
  25. Duit masuk awal, habis pun awal..kan AJ

    ReplyDelete
  26. Ble gaji awal mmg syok la. Abis pun cpt. Hehe. Yg best tang shopping tu

    ReplyDelete
  27. Salam @Nadia Johari...
    Takpe, slow okay....
    Hep kan dah bagi warning tu??
    Kihkihkih....

    ReplyDelete
  28. Nda la kak @Mrs Velentine..
    Hahhahah..
    kedekut kan..? =P

    ReplyDelete
  29. Syok @nuyui a.k.a miss YUI, belum hujung bulan dah tak syok.. =P

    ReplyDelete
  30. Betul tu @nanieybarnieylurviey...
    Tang shopping memang best....
    Tapi tang duit cepat habis tu, memang tak best... =P

    ReplyDelete
  31. best la dpt gaji awal.. biasanya yg gaji awal ni la blnje ..tp awal2 dah dpt warning..hurm..tgu gaji next month la mintak blnje..bole? kohkoh

    ReplyDelete
  32. Next month takde entri gaji @Deqla Manjew..
    Kahkahkah... *kedekut* =P

    ReplyDelete