Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 15 March 2013

Fafau In Da House!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Lupakan pasal Kak Ton.......
Taknak dah dibayangi Kak Ton... Cukuplah kot beberapa hari dah tumpang popular dia...
Hhehehhehehe...... =P
AJ jumpa yang lagi best dari Kak Ton tau......


AJ jumpa Fara Fauzana!!!!!
Ek eleh.. Kecohlah lu Minah.... Tu pun nak heboh 1 kampung blog....
Heheheheheh......
Al-kisahnya balik keje tadi AJ "ter"nampak tweet Fafau...
Katanya dia ada kat RojakBOX, KL Sentral.....
AJ fikir kejap, lepas tu hati dengan otak kata "pegi jelah! dah dekat kan"
So terus AJ naik train pegi sana.... 1 station je kot....
Tak sampai 5 minit pun...
Sampai situ..... OMG!!!!! AJ nampak Fafau.......
AJ teruslah bagi kata laluan....
Dapatlah rojak free dan jumpa Fafau in person......
Yeayyyy... Teruja sangat...
Actually RojakBOX tu milik Fafau sendiri......
Tu yang arini dia bermurah hati nak belanja tu....
Sempena pembukaan kot... AJ pun tak tanye kan.....
Al-maklum ramai orang...
Tapi Fafau memang best!!! Tak sombong....
Even tengah ramai kerumun dia, dia layan semuanya.......
AJ lepak kat situ kejap, snap pic 2,3 keping lepas tu baliklah.... =D
Ni antara gambar yang AJ sempat snap....




Laaaaa... fafu ni takdelah besar mana pun......
Kurus apa....
Drumstick pun tak besar mana.....
Hehhehehheheheh... =D

P/s : Jeles Tak??? Ehhhh!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

79 comments:

  1. alaa... x sempat nk sruh krim salam..

    ReplyDelete
  2. cantiknya fafau...!
    patutlah tinggi...
    kasut dia pun tggi...hihi

    ReplyDelete
  3. Next time la kalau jumpa @Faizol Dee...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  4. Aah @Cik Nur™, dia cantik..
    Simple je orangnya......
    Kasut tinggi.... =D

    ReplyDelete
  5. Aah... Best @Adilah Asari, sebab dia tak sombong... =D

    ReplyDelete
  6. PERNAH JUMPA DIA MASA DIA DATANG KE MUZIUM BERSAMA BIKER2 MOTOR BESAU.. :)

    ReplyDelete
  7. Fafau ni memang tinggi atau sis yg mmg kecik molek orgnye? hehe

    ReplyDelete
  8. dua dua nampak artis lah !..hilang terus bayangan KakTon..haha..cayalaj AJ ..

    ReplyDelete
  9. Bestnyaaaa jumpa Fafau! ;D hee

    ReplyDelete
  10. wahhh..best2..jumpa retis...cunnn

    ReplyDelete
  11. cntik fafau. nmpak makin muda!

    ReplyDelete
  12. pernah jumpa fafau in person..... bersembang dgn dia... rasa mcm besa2 jer... tak sombong

    ReplyDelete
  13. Sis yang kecik @aisya dear...
    Hehhehhehhe..
    Actually dia takdelah besar mana pun... =D

    ReplyDelete
  14. Memang hilang terus bayangan tu @[PCL]..
    Hehhhehe..
    Sorang artis, sorang perasan retis... =D

    ReplyDelete
  15. Kebetulan ternampak tweet tu @Sally Yatiey..
    Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  16. Best kak @permatabiru..
    Dia memang cun...
    Sempoi je orangnya... =D

    ReplyDelete
  17. Betul kak @nea lopah....
    Rambut pendek buat dia nampak muda... =D

    ReplyDelete
  18. bestnyaa AJ, untunglaa eyh :D btw, gambar bwh tu dah macam gambar adek kakak pulak...hehe

    ReplyDelete
  19. Tang mana pulak adik dengan kakak nye @Seneorita Baharin...?
    Jauh bezanya tau..
    ehehheh..

    ReplyDelete
  20. Jeles ok..hehee..cantik nya fafau...

    ReplyDelete
  21. wah..bestnyer dpt jumpe retis...hehe

    ReplyDelete
  22. akak pun pernah jumpa fafau,..sembang sepatah 2 tapi xteringat langsung nak bergambar,..ehe..dia sederhana jer orgnya kan..ehe baju fafau n seluar ayu sedondon laa

    ReplyDelete
  23. tingginya diaaaa...ke kak ayu yang rendah ni? ehhh!

    ReplyDelete
  24. untungnya dia. Asyik bergambar dengan artis je.

    ReplyDelete
  25. tinggi jugak fafau ni,,,wahh bestnyer jmpa artis,,

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum ayue...wah bestnya dpt jumpa farah..:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  27. alamak...asal tak perasan...hehehe..kedai rojak nie dia punya ker??agak2 kalau datang ari isnin dia ade tak??hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  28. jelesnya dapat jumpa fafau! :) bila la time ss nak berjumpa fafau lak

    ReplyDelete
  29. Wah bestnye.. Kl sentral kt belah mane ni??
    Lagi satu sapa kak ton tu?? Ramai yg duk sebut.. Nani ketinggalan skit.. Grrr

    ReplyDelete
  30. UNTUNG_nye sis AJ dapat jupe farahfauzana ~ jeles najihah .kihkihkih

    ReplyDelete
  31. fafau ni dulu exGF sy.
    hahaha

    ReplyDelete
  32. wahhh bestnya. fafau dh slim kottt. CiM prnh jumpa dia dulu masa jom heboh di johor. drumstick dia mmg besar skit laaaa dr yg skang ni.

    ReplyDelete
  33. oh~...mana aci macam ni aj...jumpa fafau sesorang jer, hehe...dulu fafua nampak gemuk, sekarang macam dah kurang sikit...

    ReplyDelete
  34. uishh boleh tahan tinggi fafau nie kan dikk .. jauh kecik koo ha ..
    best betul ! ;)

    ReplyDelete
  35. wah untunglah jmp fafau...best2!! :)

    ReplyDelete
  36. wah wah dapat jumpe fafau nampak..;)

    ReplyDelete
  37. Hehheheh.. Seronok jugaklah @onie.... =D

    ReplyDelete
  38. Pakai lagi kasut tinggi @reyna..
    Hehhe..
    Lagi nampak tinggi.. =D

    ReplyDelete
  39. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull....
    Kebetulan Mama.. =D

    ReplyDelete
  40. ARi isnin dia takdelah @Azlan Strider..
    Jumaat tu je.. =D

    ReplyDelete
  41. Nanti adalah jodoh nak jumpa tu @shuhaida saad.. =D

    ReplyDelete
  42. Amboih bukan main statement @fiQ..
    Hehhehehe..
    Boleh masuk Melodi tau.. =P

    ReplyDelete
  43. AJ warwarkan dalam twitter @Orga..
    Hehheheh....

    ReplyDelete
  44. AJ memang kecik je kak @ieda immi...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  45. Kebetulan @Mime MF..
    Ternampak tweet tu... =D

    ReplyDelete
  46. lps tgk ni.. rasa mcm, kecikknyaaa AJ! tengok muka macam tinggi. hehehe.. tapi cute ;)

    ReplyDelete
  47. Hahhahahah...
    AJ memang keciklah @Hanida Moss, Pakai baju sekolah pun orang ingat budak sekolah... =D

    ReplyDelete
  48. Hehhehehe...
    Time tu je lah retis Acik @Aku Penghibur... =D

    ReplyDelete
  49. wah, bestnya dapat jumpa.. :)
    Kecik je ye orangnya?>.

    ReplyDelete
  50. Yup AJ memang kecik je orangnya @ros_reeza...

    ReplyDelete
  51. ehh... AJ x la kecik sgt pun..sbb fafau pakai kasut tinggi tu..hahaha...tinggi deqla 145 dgn hanya berat cuma 39kg.. haa..lg kecik kan??

    ReplyDelete
  52. Untungnya AJ dapat jumpa Fafau siap dapat rojak free plak..

    ReplyDelete
  53. Lorrr , ada d tempat sama yaaa . Lain kali klu jmpa tetegur lah yerrr :)

    ReplyDelete
  54. haha...drumstick eh Aj...rasanya dia nu dah kurus kot dulu ...mmg nampak obviouslah AJ

    ReplyDelete
  55. Tu la @YaNa Yassin, padahal kite berdepan je masa tu...

    ReplyDelete
  56. cantiknya fafau..tp kalau dia tak pakai heel tak tinggi juga kan..hehe

    ReplyDelete