Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 1 March 2013

Dia Dah Tak Bujang!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini pejam celik dah masuk bulan Mac ye...
Korang sedar tak???
Ke still mood cinta bulan Februari??

1 Mac 2013, bakal jadi hari bersejarah buat sahabat baik AJ.... Cik Jay.....
Insyaallah, lepas Isya' nanti dia akan bertukar title dari CIK ke PUAN.....
Tahniah Jay..... Orang happy untuk Jay tau....
Kan betul.... Masin tak mulut orang??
Mesti antara kita, Jay yang akan kawen dulu.......
Ingat lagi, dulu kami berdua ni "geng patah jiwa".......
AJ frust dengan bf sebab dipermainkan...
Jay pulak frust pasal bf dia tunang dengan perempuan lain.......
So kami ni selalulah luah rasa sesama..
Dahlah masa tu kami sedih pada masa yang sama.....
AJ luah perasaan kat dia, dia pun luah perasaan kat AJ..
Bila umur dah naik sikit, mulalah masing-masing duk berteka teki siapa yang akan kawen dulu..
Jay selalu cakap mesti AJ yang akan kawen dulu.... Sebab time tu Mr.JR muncul dalam hidup AJ.....
Lepas tu AJ cakap... Tak kot...
Mana tau nanti Jay jumpa jodoh terus kawen ke.....
Few years later.... Seeeeeeee....... Jay jumpa seorang lelaki yang sayang dia dan terus disunting untuk dijadikan isteri......
Kan masin mulut orang.... Tu lah... Jay taknak caya...... =D


Lunch jap lagi AJ nak keluar pegi beli bunga untuk buatkan hand bouquet dan sirih junjung untuk majlis pernikahan Jay malam ni.....
AJ happy... Tapi dalam masa sama AJ sedih....
Nanti siapa nak jadi shoppingmate AJ?
Siapa lagi AJ nak call kalau AJ sedih.....
Siapa lagi nak bergayut dengan AJ dan jadi "pelampung" AJ?
Waaaaaaaa.... Orang mesti rindu Jay nanti....
Jay tetap kawan baik orang sampai bila-bila...
Boleh tak korang bayangkan macam mana rapatnya kitaorang sampai kawan lain label kami sahabat sejati dan Mr.JR cakap AJ dengan Jay Lesbo...... Hampeh betul! =P
Semalam sempatlah bergayut lama-lama dengan Jay..
Pasni tak boleh dah... Heehhehe... Kang laki Jay jeles.. =P

Apapun orang doakan Jay dan Am akan berbahagia dan berkekalan sampai hujung nyawa....
Insyaallah...
Orang sentiasa doakan yang terbaik untuk Jay....

P/s : Ehemmm... nanti AJ akan jumpa seorang blogger kat rumah Jay....
1st time jumpa ni..... Nak tau siapa?? Tunggu..... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 comments:

  1. orang ponn...doakan yg terbaik, semoga dua sahabat akrab nih bahagia selalu.

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru buat kawan Ayue...

    mesti dia tgh berdebar2kan sekrang....

    ReplyDelete
  3. ala...cpt atau lmbt jodoh dah ditentukan Allah.. masing2 ada bahagian masing2 kan...teringt pulak ngan mmbe skolah dulu..bole lak dia berlumba nk kawen dulu..konon sape kawen dulu dia paling laku..huh.siap nk bersaing jek..wahh nk jmpa blogger? sape la agaknya tu yer..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih @[PCL]..
    Insyaallah..... Mudah2an.. =D

    ReplyDelete
  5. Agaknya la @Cik Nur™..
    AJ petang baru dapat pegi...
    Tak boleh cuti, baru keje kan...

    ReplyDelete
  6. Betul @Deqla manjew......
    Semua tu kuasa Allah kan...
    AMboih lumba2 lagi..

    ReplyDelete
  7. congratulation kepada bakal pengantin..nanti AJ akan cucuk angin..kan AJ kan..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Amboih @Azlan Strider..
    Bukan main suruh cucuk angin....
    Insyaallahj...
    Silap2 lan yang cucuk angin dulu.. =P

    ReplyDelete
  9. tahniah utk Jay.. takpe nanti turn AJ pulak laa kan :)

    btw, tak sabar nk tgk siapa blogger itu itu itu? :p

    ReplyDelete
  10. Hehheheheh...... Sabarlah @Hanida Moss....
    Tunnngggggguuuuuuuuuu..... =D

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada sahabat AJ semoga beliau berkekalan hingga ke Jannah...

    ReplyDelete
  12. tahniah.......
    lepas nie tunggu aj pulak....he3

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat bakal pengantin ^_^ Takpe,nanti2 turn kak AJ pulak kan :D hehe

    ReplyDelete
  14. Congrats to your friend AJ..semoga bahagia hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  15. Tunggu AJ lama lagilah @Remy hazza...
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  16. thanks @Sally Yatiey...
    Errrrkkkk!!!! Akak lama lagi lah dik...=D

    ReplyDelete
  17. Dah tau da.. Kite yg belum kawin ni akan sentiasa di tane ble nak kawin.. Grrr

    ReplyDelete
  18. Dah kawen nanti, orang tanya bila nak beranak pulak kan @nanieybarnieylurviey...
    Payah betul..
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  19. xpelah dik. semua tu ketentuan Ilahi. ada jodoh x ke mana kan, lambat or cepat tu semua kerja Dia. Dia dah aturkan utk kita. akak doakan AJ cepat2 naik pelamin ye. :)

    ReplyDelete
  20. Hehehheh......
    Tu la kak @Sue-Rya Qistina, tak boleh ngengada dengan dia macam biasa...
    Dia dah berlaki...
    Kehkehkeh...

    ReplyDelete
  21. selamat pengantin baru buat jay

    ReplyDelete