Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 22 March 2013

Cuti!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Start esok bebudak dah cuti sekolah selama seminggu....
Waaaahhhhhhhh... Syoklah korang kan.....
AJ nak join jugaklah... Agaknya boleh tak??
Hehehhehehe... =D
So start esok kawasan perumahan AJ pasti riuh dengan suara bebudak terpekik terlolong...
Bak kata seniman agung Allahyarhan Tan Sri P.Ramlee "Hoi sana, hoi sini"
Takpelah, asik pegi sekolah je kan...
Sekali sekala bercuti, mainlah korang puas-puas...... manfaat cuti ye adik-adik...
So ada ke ibubapa yang plan nak bawak anak-anak bercuti???
Kat ofis AJ ni, 3 orang amik cuti deret seminggu....
Nak bawak anak bercuti katanya..
Kami yang tinggal kat ofis ni, apa lagi.. "HAPPY HOUR" lah..
Al-maklum, yang bercuti semuanya orang-orang besar...
Whahahahahhahaha.... Jahat tak, jahat tak?? =P
Nak pulak gaji dah keluar... Bertambah-tambahlah happy hour kitorang....
Actually start lepas lunch tadi kami dah senyum lebar......
Diorang halfday kan..... Weeeeehhuuuuuu!!!!!!
So monday nanti AJ "agak" buzy sebab ada beberapa keje yang di"sub"kan kat AJ......
Pastu goyang kaki, goyang badanlah selama beberapa hari... =D
Tapi jumaat semua dah kene kembali bekerja sebab ada meeting.....


Esok AJ ada dating dengan dentist.....
Dah whatsapp dah kata nak datang...... Hehehhehehe....
Oh ye..... Mr.JR pun dapat cuti jugak..... Dari doktorlah...
Dia sakit tekak..... Tapi ada hati nak makan cendol pulak tu.....
Cakap pun slow dan sopan santun je.....
Kesian dia..... Get well soon ye sayang.....
Nanti dah sihat kita makan cendol..... =D

P/s : Bilalah nak cuti panjang ni......
Hurrrrmmmmmmmm......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

36 comments:

  1. sakan ye??
    hihi! anyway, selamat bercuti ye. take care :)

    ReplyDelete
  2. wah..syoknya AJ..kat opis lan bos2 semua tak cuti plak time cuti sekolah nie..anak sedara dorang pun xde yang kawin..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. hihihi...org len cuti..kita tak cuti tapi cuti kat ofis pon jd la...org besar takde..kite berhappy2x. jela bt keje..terbaiklah... :D

    ReplyDelete
  4. hee, anak2 sedaraku yang mosnter ni tgh bergumbiraa cuti dah neh, jenuh laa nak menjagaa..heheh :D

    ReplyDelete
  5. Thanks @~didiey~.. Cuti dalam ofis je... =D

    ReplyDelete
  6. Kesian @Azlan Strider..
    Hadaplah muka mereka tu ye.. =D

    ReplyDelete
  7. Tau takpe @ayut..
    Cuti sakan kami dalam ofis ni tau.. =D

    ReplyDelete
  8. makan cendol pulakk dia !..takut tak keluar suara nanti MrJR...camana nak deting ? huh guna bahsesyarat eh ?

    ReplyDelete
  9. waaaah ; beznye jd dak skulahhh :)

    btw ; najihah pom ct esok : weekends .heeee

    ReplyDelete
  10. syoknya,,sesekali xde org kat ops...;D

    ReplyDelete
  11. Hehehheheh..
    Apa lagi @[PCL], whatsapp je la... =P

    ReplyDelete
  12. Tapi tu 2 ari je @Nurul Najihah..
    kan syok kalau budak cuti, kita pun cuti...
    kehkehkeh... =P

    ReplyDelete
  13. cuti panjang?? sabar, ada rezeki dpt le 3 bulan terus, amin....

    ReplyDelete
  14. wpun cuti tapi keje sekolah pun bnyk...

    ReplyDelete
  15. kalau kita sekolah, tentulah seronokkan bab2 cuti ni....

    ReplyDelete
  16. bestnya cuti...kita cuti sat ja...=(

    ReplyDelete
  17. klu la keje pun ada cuti semester cam skolah mesti bestkn...

    ReplyDelete
  18. AJ kalau cuti sekolah dulu, buku pun cuti sama kak @nea lopah..
    ahahhahaha..

    ReplyDelete
  19. Bersua ria lah @Cik Nur™ kan...
    Sekarang... Alahai susahnya nak cuti....

    ReplyDelete
  20. Tu dah semestinya @Faizol Dee...
    Beganda2 seronok...
    heehhehhe..

    ReplyDelete
  21. tak balik langkawi tengok lima ka,,

    ReplyDelete
  22. Alamak @reyna, AJ nak balik umah siapa??
    Kampung AJ bukan kat sana...
    hehehhhe..

    ReplyDelete
  23. pergh jeles nad..ade kje kosong lagi x..nak apply..hehe

    ReplyDelete
  24. wah best tue kan..hehehehe...done twities

    ReplyDelete
  25. Akk dah lama tak dating ngan densist... Seriau plak Kalau nk dating lps ni

    ReplyDelete
  26. Untunglah org besar leh cuti. Nani simpan cuti utk raye je. :) bestnye budak2 cuti!!!!!!

    ReplyDelete
  27. Memang best lah kak @Mrs Velentine..
    Tapi minggu ni je la.....

    ReplyDelete
  28. AJ memang suka pegi dentist dari dulu kak @Si Matatajam..
    Tak taulah kenapa.....
    Hahahhahah..

    ReplyDelete
  29. AJ rasa memang dapat cuti seminggu terus @nanieybarnieylurviey... =D

    ReplyDelete
  30. takpe mkn je cendol.. ubat tu... ;p

    ReplyDelete
  31. Pengubat kan @Deqla Manjew..
    Sesilap dapat MC lebih sikit...
    Hahhahahah... =P

    ReplyDelete