Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 31 March 2013

Bubur Nasi Night Circle..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Malam tadi AJ dan Mr.JR makan kat Night Circle yang terletak kat Seksyen 11, Shah Alam...
Kat situ macam-macam ada....
Dan yang paling AJ suka kat situ bubur nasi berlauk dia...
Gigih makan jejauh okay...
Kat situ memang tak penahnya tak ramai....
Kadang nak makan pun kene tunggu meja....
So kalau korang nak tau silalah google sebab AJ tak reti nak bagi landmark..
Hahahahaha...
Kalau AJ yang bawak, AJ tau la...... =P
So saje nak tunjuk korang apa yang AJ makan...
Jangan terkejut ye....
Yang dalam gambar tu AJ makan sorang...
Mr.JR makan nasi goreng Thai..
Tu pun AJ kene tolong makankan sikit....

Amacam?? Ada yang nak challenge??

P/s : Makanan orang sakit...
Kehkehkeh... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

60 comments:

  1. INGATKAN PAGI-PAGI BUTA MAKAN BUBUR.. ATAU NI AUTO PUBLISH ENTRI.. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnyer..hmmm...lapar plak..(^_^)

    ReplyDelete
  3. hehehe...pernah jugak g makan sini.. buburnya mmg best.. suka daging..sbab daging nya lembut :)

    ReplyDelete
  4. Ni makan pukul 10 lebih tadi @fairus..
    AJ mana ade entri auto-publish....
    Heheheh...

    ReplyDelete
  5. Apa lagi @Eyma su, makanlah....
    Heheheehe...

    ReplyDelete
  6. akak xpernah try,..tapi nampak mengancam

    ReplyDelete
  7. urmm..betoi makanan owang sakit tp bagus jugak utk makanan owang malas..hahaha

    ReplyDelete
  8. banyaknya Aj makan..berselera tu..knah pun suka makan bubur nasi tapi selalu minta separuh mangkuk je sbb kenyang ngan sup die yg banyak

    ReplyDelete
  9. fuhh..bajet boleh cepat tinggi kot AJ..haha..

    kena i cari tempat tu...S.Alam ea ?

    ReplyDelete
  10. sedap la aj
    klo sy sekelip mata cer leh habiskan..huhu
    lama dh x mkn nasi bubur

    ReplyDelete
  11. wahh..sedap..sedap..sedap..tiap2 minggu ku berada di shah alam..tp bila time makan tak tau nak terjah mana..

    ReplyDelete
  12. Kunjungan perdana.. semoga menjadi awal perkenalan yang baik..salam kenal dan sukses terus.

    ReplyDelete
  13. haa?? yg dlm gamba 2 AJ makan sorang?? bia betik?? kuatnya makaannn.. hik3

    ReplyDelete
  14. Sedap ni AJ .... orang tak sakit pun akan berselera jugak makan kalau cam ni....

    ReplyDelete
  15. Hahhahaha...
    Tapi ni memag favorite AJ pun @ct cheery....
    Tak sakit dan tak malas pun memang suka....

    ReplyDelete
  16. Takde mananya tinggi makan ni @[PCL]...
    hehehhehe..
    Aah.. Kat seksyen 11 Shah ALam....

    ReplyDelete
  17. Tak sempat kelip dah habis ni @Yumida Huda... =P

    ReplyDelete
  18. Next time bolehlah try kat sini pulak @ayusyuhara.... =D

    ReplyDelete
  19. Yup @tenku butang..
    Percayalah....
    Ni memang AJ makan seorang... =D

    ReplyDelete
  20. Betul kak @RamRamCute....
    Memang berselera betul..

    ReplyDelete
  21. habis semua tu dimakan sorang...hebat ni...aj nampak kecik aje..heee

    ReplyDelete
  22. Aah memang AJ kuat makan kak @Riedaffya ibrahim....
    hehhehehe..

    ReplyDelete
  23. lor demam ke makan bubur..
    Alkisah pernah demam, then doktor rekemen makan bubur Mc D.

    ReplyDelete
  24. AJ sihatlah @Al Kisah, memang suka makan bubur....
    Hehhehehe...

    ReplyDelete
  25. banyaknya makan tapi badan keding jer..best jer

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah kak @Mrs Velentine, badan ni memang susah naik..

    ReplyDelete
  27. wah sodap tu.. bila nak bawak mak ke sana plk hehehe

    ReplyDelete
  28. Bebila boleh @adzairdawati makdara....
    Memang best.. Tak rugi makan kat situ...=D

    ReplyDelete
  29. makan nasi bubur sesekali mmg terangkat ler hehehe

    ReplyDelete
  30. waaaaaaaaaaaa.. dh tuka header baruu.. cantik n cumey!

    ReplyDelete
  31. AJ pekena ari2 pun lalu kak @Kesuma Angsana..
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  32. Hehhehehe...
    Yup header baru @tenku butang..
    Thanks... =D

    ReplyDelete
  33. mmm.. dapnye... mase demam ari tu ini la menunye...

    ReplyDelete
  34. perghh memang terbaik lah dikk
    kalau bubur ada lauk macam nie memang best .. ;)

    ReplyDelete
  35. Tapikan AJ...okje suka jugak layan bubur ni lagi2 macam lauk memang sedap ajelah haha

    ReplyDelete
  36. bubur nasik!!! tetiba teringat bubur nasik mekdi.tp boikot punye psl dah lama x mkn..kohkohkoh

    ReplyDelete
  37. AJ pun lama tak makan bubur nasi McD @Deqla Manjew..
    Dari boikot lepas sampailah sekarang tak jejak McD..

    ReplyDelete
  38. berlagu terus perut nur tgk makanan tu...

    saja tau ayue ni....hihi

    ReplyDelete
  39. Asik @Cik Nur™ je letak pic makanan...
    AJ la pulak...
    balas dendam..
    hahahhaha.. =P

    ReplyDelete
  40. Suka jugak makan bubur macan ni..kalau ada telur masin dengan kangkung goreng..mmg laju je makan..huhu

    ReplyDelete
  41. AJ tak amik telur masin sebab AJ cuma amakn kuning dia je @Nieyxzha Hassan..
    Rugi pulak....
    Hehehhe..

    ReplyDelete
  42. wahhh bestnya bubur nasi, pebret jaa ni, makan lak ngn ikan masin,,, slurppp2 menyudu sampai licin...hehehe...

    ReplyDelete
  43. Rasa nak tamabah lagi pun ada kan @jaakechik..
    hhehehhe..

    ReplyDelete