Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 4 March 2013

Bil Vet!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SALAM SEJAHTERA

Last entri pasal Belang....
Belang dah takde, tanya bil vet pulak rasa nak tercekik....
Errkkkk.....
Nampaknya, kenalah ikat perut sikit........
Total bil untuk semalam dan arini before his gone is RM485....
Gaji lama lagi pulak tu...
Takpelah, apa mau buat.....
Bayar je la.....
Pasal Belang mati, dah ajal dia kan........
Daripada nanti dia kerap sakit.......
AJ redha.....
Esok-esok kena bukak tabung amal kucing ni....


P/s : Siapa nak tolong bayarkan??
Huhuhuhuhuh....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

40 comments:

  1. Nak buat macam mana @Sunah Sakura...
    Dah membela......
    Terpaksalah..

    ReplyDelete
  2. amboii siap ada tabung amal la pulak....huhuhu

    ReplyDelete
  3. mintak nuffnang be banyak2..hehehe..tapi mahal gak rupanya bwk kucing gi vet nie kan??:(

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. BAGUSNYA MEMBELA KUCING.. HAIWAN KESAYANGAN NABI TU..

    ReplyDelete
  5. Hahhahahah.... @Deqla manjew, untuk masa depan.... =D

    ReplyDelete
  6. Camne nak minta @Azlan Strider.....
    Tak gerak-gerak lagi ada lah.... =P

    ReplyDelete
  7. la.. sakit ape..
    siannya belang..
    baby lagi kan..

    ReplyDelete
  8. Aah @missmeraa..
    Baru sebulan umurnya...
    Sakit jantung....=(

    ReplyDelete
  9. sedihnya bila kucing mati kan. huhuhu
    mahal giler kot total kos bil vet tu!
    lg mahal dr kos rawatan kita yg manusia ni kan

    ReplyDelete
  10. Memang mahal kak @Sue-Rya Qistina....
    Klinik manusia banyak...
    Klinik haiwan tak bape banyak...
    Lagipun dia admit subuh... Dah kira emergency charges...

    ReplyDelete
  11. fuh,, terkejut cik inabaca.. rm485 tu.. sabar ekk

    ReplyDelete
  12. Bulan nov lepas lagi mahal AJ kena @Ina ZaLinA... rm 700++...
    Hehehe..

    ReplyDelete
  13. tak sanggup pcl dgn kos vet macam tu lbh baik pcl takada sekor kucing pon kat rumah..bukan tak suka haiwan belaan tapi ada sebab lainnya.

    ReplyDelete
  14. Ni la risiko kena amik bila bela kucing ni @[PCL].... =D

    ReplyDelete
  15. Mahalnye...apa yg dicaj ni sampai 400rat

    ReplyDelete
  16. Emergency service tu kak @Firdawati Rashidi yang buat mahal...
    Pastu x-ray lagi..

    ReplyDelete
  17. takpe AJ, lain kali murah rezeki lain pulak.. kite tolong makhluk tuhan paling comel :')

    ReplyDelete
  18. kalau kos utk vet mmg mhl dr byr bil org..xpelah AJ pelan2 byr... yg penting bsr pahala AJ bela kucing kan..esk dia tggu AJ kat akhirat.. :D

    ReplyDelete
  19. Dah settle dah kak @Ratu Hatiku.... AJ share dengan kakak...
    Thanks kak...

    ReplyDelete
  20. alahai..mahalnya..aduh sakit dompet.dah la awal bulan pulak tu

    ReplyDelete
  21. kenapa tak pergi yg kerajaan punya..?
    layanan tak ok ke..?

    dekat taiping alhamdulilah..semua staf baik2...

    ReplyDelete
  22. swasta ea? yui selama ni p kerajaan. ok ja semua =)

    ReplyDelete
  23. Yang kerajaan punya jauh @Cik Nur™...
    Lepas tu subuh2 tak bukak...
    So takde pilihan...
    kene jugak pegi swasta..

    ReplyDelete
  24. Mak aihhh.. Mahal jgk eh.. Terkejut nani..

    ReplyDelete
  25. Tu la kak @Mrs Velentine..
    Kena sabarlah tunggu gaji... Hehehhe..

    ReplyDelete