Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 4 March 2013

Belang Dah Takde...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Terima kasih buat kalian yang doakan kesihatan Belang dalam entri sebelum ni...
Baru sekejap ni AJ dapat call dari vet....
AJ ingatkan dapat berita boleh bawak Belang balik...
Rupanya dapat berita buruk......
Doc cakap Belang dah takde..
Baru je mati dalam 5 minit lepas sebab susah nak bernafas...
Terus menderu airmata AJ jatuh.......
Yelah baru malam tu sempat gurau-gurau dengan AJ.....
Lepas tu AJ amik gambar dengan dia semua...
Tau-tau arini Belang dah tinggalkan AJ......
Waaaaaaaaaaaaaaaaa...........
Sumpah! AJ sedih sangat....
Dahlah dia paling aktif dan nakal......
Sekarang ni tinggal 8 ekor lagi anak kucing...
AJ harap diorang semua takde masalah.......
Ni AJ kat ofis, tak dapat nak amik Belang...
AJ dah call kakak suruh amik.... Dan tunggu sampai AJ balik keje baru tanam Belang...
Takpelah Belang, sebulan je Mummy dapat jaga Belang...
Harapnya dalam masa sebulan tu, Belang happy......
Menaip entri ni pun berjurai-jurai airmata......



Gambar terakhir dengan Belang beberapa jam sebelum dia dikejarkan ke Vet...
Tapi masa ni Belang sihat.... =(

P/s : Baru kucing mati dah nangis-nangis...

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

34 comments:

  1. Siannyaaa .... hmmm .. hh sendiri ari tu hilang 3-4 ekor ...

    ReplyDelete
  2. Tu la @hasrul hassan..
    Takpelah dah nak pegi kan..
    Dari dia sakit...

    ReplyDelete
  3. sedihnyeee T.T bwk byk bersbr ye sis >.<

    ReplyDelete
  4. deqla kalo kucing deqla mati pun nangis x hingat2...huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Kita dah bela kan @Deqla manjew..
    Mau tak sedih.....

    ReplyDelete
  6. kesiannye..jgn sedih2 yer AJ..

    ReplyDelete
  7. Thanks @Aien...
    Tapi sedih jugaklah...

    ReplyDelete
  8. SEDIH JGAK.. INGT BELANG DPT BALIK.. :( DA MASA DIA..


    p/s: jam apa aj suke??

    ReplyDelete
  9. ala ciannya belang..huhu...moga2 dia tenang kat sana kak ayu...

    ReplyDelete
  10. Aah @nanieybarnieylurviey, dah tiba masanya...
    Jam dalam page tu..

    ReplyDelete
  11. Betul @Sunah Sakura..
    Dari dia hidup dengan sakita jantung tu..

    ReplyDelete
  12. YA ALLAH, sedihnya..yui bc pon rasa nak ngis ni..

    ReplyDelete
  13. sabar ekk. bela yang lain lek lok ye..

    ReplyDelete
  14. sedihnyer... kalau i pun, mmg berjuraian air mata sebulan dua bulan tak boleh lupa :'(

    ReplyDelete
  15. Tu la @Hanida Moss, kita dah bela kan....
    ARi2 tengok keletah diorang...
    Mau tak nangis...

    ReplyDelete
  16. sedeynyaa...
    daripada dia seksa, lebih baik ayue biarkan dia pergikan....

    ReplyDelete
  17. sedihnya...relakan permergian belang.done ikea

    ReplyDelete
  18. Tu la @Cik Nur™..
    Kalau dia hidup pun kena ulang gi check..

    ReplyDelete