Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 26 March 2013

Surprise Zalora!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ehemmm... Esok khabarnya Zalora ada nak buat surprise...
Haaaaaaaa.... suprise apa agaknya ye?????
Kenalah tunggu kalau nak tau...
Tapi rasanya AJ dah tau......

Steve Madden Exclusive - up to 65% off

Korang nak tau jugak????
Okaylah AJ bocorkan rahsia....
Shhhhhhh.. Jangan bagitau Zalora okay.... =D
Esok ada Sale Exclusive - up to 65% off....
So siapa yang ada tersuka ke, terjatuh hati ke kat brand kat Zalora tu, tunggu esok ye.....
Kalau tak sabar nak tunggu esok boleh Klik Sini.... Terus je sampai Zalora...
Happy shopping... =D

P/s : AJ?? Simpan duit kot... 
Kihkihkih....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

56 comments:

  1. seriously 65%...interesting ni... mulalah merangka2 ni..

    ReplyDelete
  2. eh sama la.. nk simpan duit..huhu

    ReplyDelete
  3. hey.cheery dtg bw sini..dari segment mak dara..follow sini gak okey

    ReplyDelete
  4. Yup @Farah Waheda Wahid...
    65%... Memang peluang tu...
    Brand ni ratus2.... Kalau dapat 65% off memang berbaloi2... =D

    ReplyDelete
  5. Hehhehehe....
    Tapi dalam nak simpan tu, sesilap shopping jugak @Deqla Manjew..
    Kihkihkih..

    ReplyDelete
  6. perghh byk 2..alamak acaner ni, nk tgok ke x..hahaaa.. :D AJ xnak tgok skali ke? heee :P

    ReplyDelete
  7. Hahhahah...
    Nak tau kena tunggu esoklah @Seneorita Baharin.. =D

    ReplyDelete
  8. jimat jimat....didiey xnak terpengaruh dgn AJ walaupun hampir2..haha

    ReplyDelete
  9. wooooo 65% tuuuuuuu
    masa tok bersopinggggg

    ReplyDelete
  10. wow bnyk tu .. tapi acik tak suka nak beli online nie hehe

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum AJ...wah nak simpan duit nak kawin yer hehehee...:)

    ReplyDelete
  12. Perghh, banyaknya diskaun. Tak pernah lagi membeli di Zalora ni.

    ReplyDelete
  13. oooh ada diskaun eh...mcm menarik...

    ReplyDelete
  14. MESTI AJ TERJERIT MACAM IKLAN ZALORA DALAM TV TU.. HEHEHE

    ReplyDelete
  15. Zalaro pandainye buat sales time gaji..
    Mcm tau2 je kan..uwa.....

    ReplyDelete
  16. Hahahhahah...... Jangan terpengaruh @~didiey~.. =P

    ReplyDelete
  17. Hehehe.. Sebab tak boleh try ye Acik @Aku Penghibur.. =D

    ReplyDelete
  18. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Hehhhheh..
    Eh takde lah.. =D

    ReplyDelete
  19. sama lah kita, nak simpan duit jg hihihi

    ReplyDelete
  20. Trylah nanti @Mieya Atiera..
    Service diorang pun dah okay..

    ReplyDelete
  21. Haaaaa...... Menarik kan kak @intanfirdaus247..
    Hehhehheh..

    ReplyDelete
  22. Taklah @fairus..
    AJ tambah WWWWWWWWW kat depan arghhhhhhhh tu......
    Tone Nangis... Duit habis...
    Hahahhhaha....

    ReplyDelete
  23. i takmo dah shopping on9. simpan duit kawen pulak. horhorhor :D

    ReplyDelete
  24. xnk g sna..xnakkkk..nnt terbeli...hahahhaha :p

    ReplyDelete
  25. Singgah petang.. Done follow sini! ^^

    ReplyDelete
  26. oh..takleh nak shopping sangat this month sbb dah plan nak outing...

    ReplyDelete
  27. mana tau nie??mesti peminat setia zalora nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  28. Bestkan menabunh secara online. Hehe

    ReplyDelete
  29. Ehem!!
    @Hanida Moss jangan lupa jemput hokayh.... =D

    ReplyDelete
  30. Best memang best @nanieybarnieylurviey..
    Yang buat rasa tak best bila duit dah habis...
    Hehhehhe..

    ReplyDelete
  31. wahh terujanya..jom2 shopping..hihi

    ReplyDelete
  32. AJ...tak yah nak simpan duit sesangat...sikit2 dhlah hehe

    ReplyDelete
  33. Hehhehehhe...
    Tu yang kot nye tu besar je kak @hainom OKje...

    ReplyDelete
  34. happy shopping with zalora! jaa p[un penah shopping di zalora, kejap jer barang sampai. guna voucher rm50 dari zalora lak tu... best kuasa tiga...hehehee.

    ReplyDelete