Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 8 March 2013

AJ berVLOG??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay tadi tengah bergossip dengan ofismate...
Tetiba terkeluar pasal VLOG.....
Korang tau VLOG tu apa?? Dia spesis blog tapi versi video......
Kalau nak tau ofismate AJ ni merupakan pembaca setia blog AJ dalam dendiam.....
Hehehehehehe...
Memula memang rasa malu bila dia duk intai blog ni...
Tapi sekarang dah tak malu lagi... =D


Entah macam mana tengah story pasal Blog tadi, terkeluar cite Vlog.....
Tak dapat bayangkan kalau AJ bervlog...
Yelah, nak buat video, nak cakap-cakap then nak post.....
Can't you imagine?????
Oh noooooo.... AJ tak rasa AJ mampu bervlog....
Malu kot... Kalau jumpa face to face, bercakap or membebel takpe...
Ni nak record pastu publish kat 1 dunia.....
Hehehehhhe...
Agaknya macam mana lah mimik muka AJ kalau bervlog????
Dah tu nak cakap apa??
Tadi gelak besar kitorang bila cite pasal VLOG......
Takpelah, cukuplah rasanya berblog......
Tak dapat bayang diri sendiri bila berVLOG..... Jangan kata AJ, ofismate AJ pun tak mampu nak bayangkan....
Belum buat dah rasa................. errrrrrrrrrr.........
Okay TAKNAK.. Fullstop... Dah jadi artis esok barulah berVLOG.. =P

P/s : Siapa ada VLOG???


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

35 comments:

  1. Rela ke @Noor Atikah Ramli nak tengok??
    Hahhahahha.... Taknak lah akak ika...
    Tak sanggup rasanya... =P

    ReplyDelete
  2. owh vlog..pernah dengar teringin gak nk buat..tapi disebabkan yaya ni malu nak tayang muka..so..batalkan la niat..huhu..mmg seng kalau dlm blog kita nk story..kalau slh boleh edit or delete..tapi kalau slh berckp sush nk undur balik..hehe

    ReplyDelete
  3. Betul @Adilah Asari....
    Boleh nak edit...
    Tapi lecehlah pulak...
    Hehehhhehe...

    ReplyDelete
  4. laaa, ingatkn AJ dah buat Vblog ? xpa nt pcl buat dulu lah..hee

    ReplyDelete
  5. Okay @[PCL].. carry on....
    Hehehheh..
    kang Aj buat suh kucing AJ yang act.. =P

    ReplyDelete
  6. malu ahh.. jika tiba2 ada yg ckp.. 'eh.. sy pembaca blog anda' sure mama sampai sudah menyorok malu.. hahaha.. over tak.. kiki

    ReplyDelete
  7. cik anis pun mnt jugak nk bervelog..jom colaborate same ayu jean..tp cik anis x [andai edit video hmm..

    ReplyDelete
  8. owh..kalau akak tu tu memang takdenya nak berVLOG..tak mampu lagi rasanya..

    Nak menaip ni pun sikit punya haru memerah otak inikan pula nak rekod mekod muka sendiri sambil membebel..huargghhh..tidak tidak tidak lagi...

    Tapi cuba AJ try mana tau menjadi ikutan lepas ni..hehehehe

    ReplyDelete
  9. AJ pun malu @mama maman aka yana kalau ada yang cakap macam tu..
    Kihkihkih... =D

    ReplyDelete
  10. Malulah @Cik Anis....
    Hehhehehe.... AJ pun tak pandai sangat.. =D

    ReplyDelete
  11. Hahhahah..
    Taknaklah kak @RamRamCute...
    Mau AJ kuar jalan2 sarung paperbag kat muka....
    Kehkehkeh.... =P

    ReplyDelete
  12. saya memang takkan jadi vlogger sebab malu..hahaha

    ReplyDelete
  13. AJ yang tak berapa malu ni pun malu @Ainim Suju...
    Kihkihkih.... =P

    ReplyDelete
  14. buat la..nk tgk jugk mke AJ yg kiut ni scara live...hehehe

    ReplyDelete
  15. Alamak @Siti K.. Nak tayang video sendiri kat blog pun malu tau...
    hehheheheh....

    ReplyDelete
  16. vlog? laa.. ingatkan sleng blog.. hahahhaa

    ReplyDelete
  17. yelahkan AJ... kena berani, kena ada bakat, kena ada confiden barulah bervlog tak malu haha

    ReplyDelete
  18. @Sally Yatiey, akak buat vlog??
    Errrrr tak dapat bayang...
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  19. Hehhehehe... taklah @Deqla manjew...
    Memang ada VLOG... =D

    ReplyDelete
  20. Betul kak @hainom OKje..
    Kalau tak macam buat malu diri sendiri je...

    ReplyDelete
  21. kalau saya pun tak mampu nak buat kut..kang esok dah kawin, vdeo tu masih ada, ank2 pula tengok..ahaha..

    *fkir pnjng kut kalau saya nak buat..ahaha

    ReplyDelete
  22. Hehehehhe.....
    @Mimie Najib fikir long term...
    =D

    ReplyDelete
  23. try laa buat AJ..belum try belum tau..lan pun pernah terpikir nak buat v log tapi belum ade masa equipment dan bahan cerita..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. Taknaklah @Azlan Strider...
    Cukuplah tepek muka tak gerak2 dalam blog ni je...
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  25. Try la :) hee nani pernah terpk tp tak de kekuatan haha. Nak publish lak kasik org tgk grrr

    ReplyDelete
  26. Cubalah Ayue...
    Nur nak tgk...
    Nanti try buat vlog ya.. :)

    ReplyDelete
  27. taknaklah @nanieybarnieylurviey....
    Cukuplah blog je.... Huhuhuhu..

    ReplyDelete
  28. Try la Vlog mana la tau lepas lagi meletop letop ke

    ReplyDelete