Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 12 March 2013

Aduhlah Migrain!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ sure ramai yang dah tengok video ni...
Apa perasaan???
Perasaan AJ??? Terasa nak sepak je la mamat ni....
Ya ampun..........
Teganya kau meng"upload" video ni....
Hey dude! If u really want an attention, CONGRATULATION!! u already got it......
Which is my attention to slap u right on your face....!
Pleaseeeeee lah.... Get a life..
Migrain hakak hokeyh! =P


OH TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sanggup nak tengok, nak dengar atau nak cakap apa-apa lagi...

Opsssssss..... Terpengaruh pulak dengan GIF images gara-gara Blogger Hanida Moss


P/s : Oh muntah!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

49 comments:

  1. hahaha...mmg poyo videi ni..mcm mn nak buat gambar mcm aj buat ni

    ReplyDelete
  2. hahahaha... suka tengok Aj jer dari video tu.. :D

    ReplyDelete
  3. Kak @Mrs Velentine.. Tu AJ pakai application FotoRus dari Android or Iphone......
    Pastu kalau takde boleh buat guna photoscape... =D

    ReplyDelete
  4. Hahhahah.. Alamak @Kakizan Omar, AJ pulak yang termalu.... =D

    ReplyDelete
  5. Migrain tahap 4 terus lah @aQu Mad..
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  6. muntah ijo akak AJ tengok. ntah hape hape.

    ReplyDelete
  7. Hahhahhaha....
    Samalah kak @wantie...
    Tak lalu lah nak tengok...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ayue....hehehehe betul tu ayue migrain terus...:)

    ReplyDelete
  9. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Memang migrain...
    Hewhheheheh..

    ReplyDelete
  10. HAHAHAHHAHAHAHA video ni! Bila dengar je lagu sayang-shae, mesti ingat kat video ni ^_^ haha

    ReplyDelete
  11. lawak betul die buat mcm tu... hihi

    ReplyDelete
  12. GIF picture!! hehe hi-five AJ!

    tapi serious budak tu tak patah pulak tengkuk dia kannn T_T

    ReplyDelete
  13. hahaha..mmg gedix pun. x kuasa akak nak tgk video tu, mmg x sanggup. geli geleman dibuatnya. publisiti murahan sungguh!

    AJ comel pulak wat gif images camtu. hehe

    ReplyDelete
  14. tu la tgok video AJ g baguih..hehehe..shomel jek

    ReplyDelete
  15. Tu la @deno...
    Tah apa dia fikir tah..

    ReplyDelete
  16. Yeahhh...
    Terpengaruh jugak @Hanida Moss.. Hahhahahaha.....
    Tu la pasal... Kalau terhantuk kat dinding pun jadi lah...

    ReplyDelete
  17. Hahhahhaa... Muntah darah terus kak @Sue-Rya Qistina ye....
    AJ pun baru belajar buat ni kak...

    ReplyDelete
  18. Tapi kalau AJ buat yang heavy macam dia jugak kak @AQ Eyfa, mau tak lalu gak nak tengok...
    Hahhahahaha...

    ReplyDelete
  19. ooooooooooo di sini rupanya memek2 muka tu bila dah siap..hahahha

    ReplyDelete
  20. Hahhahahaha.... Disini lah letaknya @Deqla manjew... =P

    ReplyDelete
  21. owh..macam mana AJ buat gambar camtu...special la...nnt share tutorial ye..

    ReplyDelete
  22. Dah ada dah kak @RamRamCute tutorialnya.... =D
    Akak tak perasan kot..

    ReplyDelete
  23. hahaha...meroyankan mamat tu..!

    ReplyDelete
  24. Tu la pasalnya @Cik Nur™...
    Pening nengoknya....

    ReplyDelete
  25. hahahahaa tengok video nie gelak2 rasanya.. nak jadi apa lah budak nie ... meroyan sorang..wahh dah buat gif plk ..hebat :)

    ReplyDelete
  26. Kesian pun ada Acik @Aku Penghibur..
    Tapi lebih kepada rasa nak sepak je...
    Hahhahahaha...
    Itu semua poyo tu Acik..
    Terpengaruh je lebih... =P

    ReplyDelete
  27. i tungu je dia jatuh dari kerusi tu...akakkakakkakaa adessss

    ReplyDelete
  28. Sayangnya tak jatuh2 pulak dia ye kak @Bitt (double IS)....
    Hehehheeh..

    ReplyDelete
  29. takde speaker nk dgr video yer....leh migrain yer dgr video tu...huhuhu

    ReplyDelete
  30. Tengok video tanpa suara pun dah boleh buat migrain @ayut....
    Hehehehhehe....

    ReplyDelete
  31. haha...nini tak mampu habiskan video ni.....terlampau2....hehe

    ReplyDelete
  32. Peninglah AJ nampak benda tu bergerak hehe!

    ReplyDelete
  33. Alamak kak @hainom OKje..
    Janganlah pening2....
    Yang atas tu lagi pening...
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  34. Muahahahaaaa gelak besaq akak tengok klip ni... Mula2 meluat akak tengok, lama2 bila dia dah meroyan sakan tu dah jadi lawak plak..ha ha ha ha... Adehhh sakit perut akak ni dok gelak kat budak tu...

    ReplyDelete
  35. One step closer to vlog.. Hehe.. Nk dgr suara lak AJ :)

    ReplyDelete
  36. adusss...kelakar2 pening nie.....

    ReplyDelete
  37. Tu la kak @Si Matatajam...
    AJ start dia goyang2 kepala tu dah rasa tak boleh tahan...
    ehheheheh..

    ReplyDelete
  38. Nak dengar suara, call je la AJ @nanieybarnieylurviey..
    Hehehehehhe..

    ReplyDelete
  39. AJ memula tengok tak tau nak cakap apa @Remy hazza.....
    AJ pulak yang pening tengok dia...
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  40. memang menyirap darah je kan orang dok tgk vdeo ni..ahaha.. aduhai..geli kot..

    ReplyDelete