Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 7 February 2013

Zalora 1 Day Only Sale!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang  ni AJ rasa nak menangis....
Tak tau nak menangis sedih ke menangis happy....
Sebab......................
ZALORA BUAT SALE!!!!!!
Semuanya pada harga RM48.88........ Or selected item kot......
Tapi berbaloi-baloi lah....
Special sale sempena Chinese New Year....
Tengok banner yang AJ copy dari website dia ni....
Tak tipu kan kan kan....... =D
Dia tulis ALL AT RM48.88......



Aduhaiiii.... Naik rambang bijik mata.........
Duit pun dah agak kekeringan....
Tu pasal lah tak tau nak menangis kat side sedih ke happy......
Huhuhuuuuuhu......
So kalau korang terbaca entri ni, CEPAT lawat http://www.zalora.com.my......
Ingat.... 1 hari saja....
Ni pun dah nak tamat....
Dan AJ tengok stok pun macam dah terhad.......
Siapa cepat dia dapat okay..... 
Okay, AJ nak pegi cuci mata sekarang....... =D
Kasut dari Zalora yang last week pun tak pakai lagi.....
Arini pulak, kotak Zalora sampai lagi..... 


P/s : ZALORA!!! I'm coming.......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

35 comments:

  1. Yup @CiK Bella....
    Baru je check sekejap ni... =D
    Tapi selected item....
    Size pun dah limited... =D
    Kena grab cepat... =D

    ReplyDelete
  2. waaa..betol ke ni...awat la tak kuar awal2 lagi..xde dah budget untuk shopping..dah abes dah..huhuhu

    ReplyDelete
  3. poket kering ni camno tuh..huhu XD

    ReplyDelete
  4. Nanti suruh Zalora buat lagi @Nieyxzha Hassan..
    Hehehehhe...

    ReplyDelete
  5. tolong...tolong jangan bgtau isteri pcl ttg sale di zalora.com..yeaaaaaawW!!!

    ReplyDelete
  6. MamaD........... @[PCL] suruh bagitau Zalora ada sale...
    Hehhehheh... =D

    ReplyDelete
  7. shopping...shopping...mesti bos bagi bonus banyak nie..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Kalau duit banyak berkoyan-koyan......
    Mesti lagi triple best @Sally Yatiey...
    Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  9. Alamak @Azlan Strider...
    Mana nak datang bonus...
    Keje pun belum sampai sebulan...
    Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  10. tergoda okay...!
    tapi tahannn..tahannn...
    nur dah lebih limit ni...hihih

    ReplyDelete
  11. mcm mana saya boleh missed ni..bukan REZEKI :(

    ReplyDelete
  12. Takpe kak @N.Aima K..
    nanti kalau AJ nampak diorang buat sale lagi, AJ war2kan... =D

    ReplyDelete
  13. AJ ni lagi banyak over bajet @Cik Nur...
    Hehehheh....

    ReplyDelete
  14. Mau nangis kaum lelaki kalau tgk ni..singgah sini dr blog PCL

    ReplyDelete
  15. Hahhahahah..... @abah khalisha jangan nangis pulak... =D

    ReplyDelete
  16. wahh apa lg rembat lah 1 aj..hihi

    ReplyDelete
  17. oh tidakkkkkkkkkkk
    larikkkkkkkkkkkk
    ekekek

    macam lah pernah beli ekeke ;)

    ReplyDelete
  18. Hehehhehe..
    Kak @ieda immi nak lari kemana..
    Pegi website zalora ke....
    Hehhehe.. =D

    ReplyDelete
  19. belum pernah beli lg kat zalora....selalu juga masuk website dia.....

    ReplyDelete
  20. So far okay je kak @Mia Kassim beli kat situ...
    Dulu tu sebab baru setup kan.....
    Tu yang dengar macam2 hal tu... =D

    ReplyDelete