Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 2 February 2013

YES!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

YES!!!! Ini bukan iklan P1 ye.....
At this time, almost 4.30 am AJ belum mampu melelapkan mata....
Memang sangat yes lah kan....
Waaaaaaaaa........
Ni lah masalahnya kalau cuti or weekend...
Mata secara automatic takmo lelap....
Dah puas dah guling sana sini....
Tapi, cubaan untuk tidur tu tak berjaya....
Penyudahnya, capai hp scroll atas bawah dari fb bawak ke twitter....
Oh... Takde apa yang nampak menarik perhatian disitu....
Lepas tu letak hp... Sambung lagi guling-guling....
Then bukak tingkap sebab dengar ada kucing bergaduh....
Intai-intai bayang sekor kucing pun takde...
Gaduh balik dinding lorong sebelah kot....
Tutup tingkap, guling lagi....
Arrrggghhhh.... Stress rasanya...
Takmo jugak lelap-lelap....
Capai balik hp, makanya.....
Muncullah entri ni......
Hahahahahaha.... =P

Cantiknya sepasang mata ni....


P/s : Oh mata....
Lelaplahhhhh...... =(

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Ble mata xnk pejam maka terpaksa la pjuk mata "oh mata lelaplah" hehe.

    ReplyDelete
  2. uikss...tak mengantuk ke atas moto tadi.. :)

    ReplyDelete
  3. Tapi @nanieybarnieylurviey puaslah pujuk...
    Takmo gak lelap...
    Huhuuh..

    ReplyDelete
  4. mengantuk jugak @Cik Nur..
    Tapi tahan je la... =D

    ReplyDelete
  5. Mengantuk jugak @Mrs Velentine..
    Tapi tahan je la... =D

    ReplyDelete