Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 February 2013

WW #29 : Alhamdulillah...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang minta tolong LIKE contest yang AJ join ni sekali boleh??
KLIK link atas ni dulu ye... =D   

Alhamdulillah....
Surat yang ditunggu-tunggu dah sampai...


Dapat esok bayar yuran BL1M, RM 199....
Merasa la RM 51...
Hehhehhehehe.... =D

P/s : Ada yang belum dapat???


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 comments:

  1. syukur alhamdulillah. murah rezeki :)

    akak belum dpt pun lagi. huhuhu. xtau la dpt ke tak, ade rezeki ade la dik. hehehe

    ReplyDelete
  2. huhu..jeles..tak dapat sbb ada org tak dikenali guna alamat umah akak....

    ReplyDelete
  3. Insyaallah kalau rezeki akk @Sue-Rya Qistina, nanti dapatlah.....
    Dia bagi berperingkat2 kan... =D

    ReplyDelete
  4. Tapi kan kak @aquagugurl, rasanya tu takde masalah tau...
    Sebab abang AJ yang dah berkeluarga tu pun guna alamat kitorang, dia dapat 500 tu, parents AJ pun dapat....

    ReplyDelete
  5. duit Br1M mad arituh dah habis haha.. kejap jer kan..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Wahh...amk BL1M jugak ya... bgs tu...

    ReplyDelete
  7. Aah kak @Ratu Hatiku....
    Sementara ada ni... Baik amik...

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH..dah boleh buat giveaway kih3x

    ReplyDelete
  9. Belum terfikir lg nak bua GA kak @N.Aima K... =D

    ReplyDelete