Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 6 February 2013

WW #26 : Wig Hijab???? Boleh Pulak..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Sumber : Fb

Wig Hijab direka menyerupai rambut palsu....
Ehhh?? Ada pulak...
AJ bukan orang yang sesuai nak beri komen...
Tapi nampak macam ada yang tak kena kat situ.....
Okay taknak komen panjang-panjang.....
Apa pendapat korang???

P/s : Takde Ps... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

55 comments:

  1. saya juga nak tau..boleh ke dari segi hukum syarak?

    ReplyDelete
  2. hahaha.boleh pulak mcm ne kan?!

    but when hijab is all about covering..kena juga cover2x breast..klu xcover,mcm sama juga xpakai tudung.hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Kena tanya yang berkenaan lah @[PCL]....
    Tapi terang2nya tak ikut hukum syarak pun....

    ReplyDelete
  4. Tu la @Eca Dwinky Asha..
    Dia buat sebiji macam rambut palsu bentuknya tu....

    ReplyDelete
  5. ADUHHH ada juga
    dah nak kiamat nie huhuhuh

    ReplyDelete
  6. huhuhu..kan pernah timbul isu artis yg bertudung tapi gara2 nak berlakon utk teater ke ape ntah, dia pakai wig berbentuk rambut palsu camni. rasanya la kot isu camni pernah timbul

    ReplyDelete
  7. GRR tak boleh ni. cm tak pakai tudung dah jadinya..

    Skrg ni dah mcm2 fesyen dah tkut terlalu ikut fesyen takut jadi berdosa balik plk walhal niat sebenar dah baik dah nak tutup aurat kan..

    ReplyDelete
  8. Tu la @iima ❥.....
    Tudung jadi sekadar benda tutup kepala je diorang buat.....

    ReplyDelete
  9. macam2 lak ehh..ngarut je semua tuh..

    ReplyDelete
  10. hahaha mcm2 fesyen skrg ni..hahaha...

    ReplyDelete
  11. AJ, E'raz pinjam gambar.. Rasanya perlu juga share dengan dengan pembaca yang lain..

    ReplyDelete
  12. http://www.erazfadli.com/2013/02/wig-hijab-tudung-menyerupai-rambut.html

    ;)

    ReplyDelete
  13. ntah laa..lan pun tak berani nak komen tapi technically nmpak macam menutup aurat..at the end niat ketika memakai tu yang penting..hehehe


    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Sharelah @Eraz Fadli... =D
    AJ pun dapat dari Fb.... =D

    ReplyDelete
  15. style bru ke ni.xpnh tgk lg.hehe

    ReplyDelete
  16. Memang technically nya nampak macam pakai @Azlan Strider...
    Tapi tak menepati syarak...
    Niat tak menghalalkan cara... =D

    ReplyDelete
  17. AJ pun tak penah tengok ada yang pakai depan mata lagi @are_lin@yu...
    Kalau ada mesti AJ yang ushar pelik kat dia...

    ReplyDelete
  18. haishhhh mcm2, nie x mengikut syarak jek . .

    ReplyDelete
  19. Ntah pape la fesyen pelik2 duniawi ni..

    ReplyDelete
  20. Tu la @Hayati Buya.. Bila tudung dijadikan rambut...

    ReplyDelete
  21. ish.. ada pulak hijab wig? ish.. boleh k dari hukum syarak? macam2 lea depa ni.. hu2..

    ReplyDelete
  22. AyueJean AJ-->nk panggil apa ni yea.. nama pnjg sgt.. heee.. AJ bole? AJ, cne nk buat tulisan beso yg tulis KOMEN KAT SINI CEPAT tu yea? ajarkan bole?

    ReplyDelete
  23. nk pakai tudung bia pakai sebaiknya. sesopannya mengikut syarak yang telah ditetapkan. same je if u freehair pun bile pakai wig hijab ni. sape punye idea la ni. aish.

    ReplyDelete
  24. memang tak boleh pun @tenku butang...
    Boleh takde masalah...
    Kejap ek...

    ReplyDelete
  25. Siapa punya idealah ni @Sally Yatiey..
    menyedihkan...

    ReplyDelete
  26. Bijak sungguh orang yang cipta ni @CXopportunities...
    Haishhh..

    ReplyDelete
  27. Alahai mcm2 fesyen lah pulak skrg nie...

    ReplyDelete
  28. Dah macam fesyen Lady Gaga pun ada kak @Ratu Hatiku..
    Hehehehe...

    ReplyDelete
  29. pasni artis malaysia msti ramai bertudung tapi seksi

    ReplyDelete
  30. eh..xnaklah nur pakai mcm ni...
    pelik..hihi

    ReplyDelete
  31. @Carlos Santiago minta dijauhkanlah kalau ada yang nak pakai ni....

    ReplyDelete
  32. La hai..takkan la tak nampak pelik..macam aliennpon ade..huhu

    ReplyDelete
  33. Hahhahah..... Mesti pereka dia peminat Lady Gaga ni @Nieyxzha Hassan.. =P

    ReplyDelete
  34. masalah kite klau kte pkai tudung-tudung dengan betul..Lps ni nak style mcm plk...Skit-skit buka lma-lma buka lah semua tu,.
    http://queen-sophia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Rasanya boleh faham apa yang @Sophia Hanyz.. sampaikan tu... =D

    ReplyDelete
  36. Satu je nani nk ckp.. Memang nmpk PELIK.. Fashion apa ler ni

    ReplyDelete