Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 1 February 2013

Welcome Lovely February!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bye-bye January... And welcome February.....


Bulan Februari apa yang menarik???
Yaaa.... AJ tau.. Cuti yang meriah dan berderet-deret...
Tu dah semestinya berita gembira!!!
Hehhehehehhehe...... =D
Lepas tu bulan ni semua feeling cintan cintun, syahdu syahdan je....
AJ sure harga bunga dah start naik harga arini...
Stok bunga pun tiba-tiba berlambak-lambak dalam pasaran......
Ehh??? Kenapa???
Because of Valentine's Day lah.....
AJ sambut ke??
Rasanya memang seumur hidup, tak penah pulak sambut..... =P
14 Februari.... Takde pape pun simbolik pada tarikh tu......
Kalau ada pun keluar melepak macam hari-hari biasa...
So harinya adalah sama tak memberi makna pape... =D
Kalau cinta, hari-hari pun hari berkasih sayang..
Wahhhh... Begitu....
Tapi betulkan??? 
Mungkin bebudak sekarang je taksub dengan hari-hari tu....

Lagi apa yang menariknya Februari....
Oh 1st ride event esok 2 Februari... Lokasi, tunggu nanti AJ update...
Ni mesti join!!!! Mr.JR pun dah dapat cuti...
Atleast we got 1 day to spent during this holiday.. Yeaaayyyyy!!!!
Mana taknya.. Hari AJ cuti berhari-hari, dia keje..
Time AJ keje, dia pulak cuti......
Dan esok juga majlis pertunangan kawan baik AJ...
I'm so sorry my dear, Jay.. AJ memang tak dapat nak attent.....
AJ dah confirm dengan event ni baru kamu bagitau...... =(
Ohhhhh... I'm so sad.. Tapi don't worry...
I will make my day freeeeeeeeeeee on your wedding day!!!
This is my promises... =D
Semoga majlis kamu berjalan dengan lancar.....

Lagi apa ek???
Ermmmmm... Laterlah.... Malas pulak nak fikir... =P
Semoga bulan ini semuanya baik-baik je.......
Insyaallah...

P/s : February, please be so kind sayang....... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. stiap kali bln baru trpkir sewa rumah =.="

    ReplyDelete
  2. Dah jadi kewajipan @combi...
    nak buat macam mana...
    kag tak bayar duk luar rumah pulak...

    ReplyDelete
  3. kalau ade remote ajaib,
    nur xnak ada bulan february dalam tahun ni....wuwuwuwuw..

    ReplyDelete
  4. Haah kenapa nur???
    Nani ingt 14 feb berday cousin je.. :)
    Yeayy da masuk bulan kedua 2013. Hrp kite smue lebih productive. Aameen

    ReplyDelete
  5. x sabar nak tgu Chinese new years

    ReplyDelete