Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 26 February 2013

Today!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Today will be hectic day!!!!
Nasib semalam AJ cukup tidur....
Kalau tak jenuhlah tahan mata.......
Bangun pagi tadi biji mata ni merah sebelah....
Tak taulah malam tadi mimpi bertumbuk ke ape... Hehhehehe... =P
Sampai ofis tadi busy makan dulu siap-siap...
Sementara tu, AJ update blog dulu...
Kang tak sempat sangat......
Sebab ofis AJ arini agak busy dengan BOD Meeting, Audit Committee, etc...
So tak boleh nak online sangat.......
Hehehehheh..... Cover line kene cemerlang maaa.... =P
Nanti dah free sikit AJ pegi jalan-jalan kat blog korang ye...


As Usual... Ada pesanan penaja... =P
Tugasan untuk korang yang ada Facebook....
Siapa yang belum VOTE AJ tu silalah vote........ Yang dah vote tu Terima kasih daun keladi...
Contest tu dah nak tamat very soon... =D
Kalau nak vote klik link bawah ni.... Tolong vote ye....






"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

44 comments:

  1. wahhh..betul2 bz ni.
    happy working dik!

    ReplyDelete
  2. @:: Mrs.Eady ::, tak beraoa nak okay la... Hehehhehehe....

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja Aj..ok2..sempat kan nanti luch tolong AJ vote kan

    ReplyDelete
  4. selamat ber busy AJ! hehe sama lah harini busy jugak. tak sempat nak rayau2 blog sgt ;p

    ReplyDelete
  5. k mai singgah blog alkisah.. ada story baru..

    ReplyDelete
  6. boss datang nih..pantau staf dia buat keje butul ke tak??..hehe

    ReplyDelete
  7. Firda kat ofis ssh nk o9..jus baca blh la..
    Hari ni bos takde so blhla 09...hehe

    ReplyDelete
  8. selamat bekerja AJ..lan pun few day nie busy skit ngan keje, agaknya os kita suka bg keje hujung2 bulan nih...hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. same with u sis..tp gagahkan diri sbb terpksa..muakakaka

    ReplyDelete
  10. sama la bz jugak..tp mata ni nk gak tgk blog..camne tu? hahaha

    ReplyDelete
  11. AJ 1 blog pun tak singgah lagi @Hanida Moss...
    Malam kang AJ jalan2 kot...

    ReplyDelete
  12. @[PCL], tume ni la semua tunjuk rajin ye...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  13. Wahhh......
    Jadilah bos la ni kak @Firdawati Rashidi, bila bos takde ye.. =P

    ReplyDelete
  14. Rasanya la @Azlan Strider...
    heheheeeheheh.... Sampai tak sempat nak foya2.. =P

    ReplyDelete
  15. Hujung bulan kot @hazwan hairy.. Tu yang memasing pakat busy..

    ReplyDelete
  16. bz depan bos tu penting kak..hahaha

    ReplyDelete
  17. Wahh busynye.. Nani next week busy la sbb boss da blik msia..

    ReplyDelete
  18. Nur dah selesaikan tugasan tu.. :)

    ReplyDelete
  19. biasalah aj, keje dengan orang, macam ni lah adat.lainlah kalau keje wat bisnes sendiri, hehe...gud luck ok :)

    ReplyDelete
  20. Hehhehehhehehe.... @nini, ni busy sebab meeting je...

    ReplyDelete
  21. Tu la @Orga....
    Buat je la... Dah keje kita kan... =D

    ReplyDelete
  22. AJ sibuk ea..harini sibuk lg ke?

    ReplyDelete
  23. Semalam memang busy sangat @ayut..
    Arini tak busy pun....
    Busy BW je...
    Hehhehe..

    ReplyDelete