Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 February 2013

Terima Kasih


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang minta tolong LIKE contest yang AJ join ni sekali boleh??
KLIK link atas ni dulu ye... =D   

Lupakan kejap kes "semak"fon AJ tu dulu...
Kalau difikir-fikirkan kang, memang nak baran je la.....
Berharap je la menatang tu okay jap lagi.....
Tadi lunch time AJ berjalan-jalan jap...
Pegi collect harta sepencarian jap... Eh???
Bukanlah... AJ pegi collect voucher BR1M....
Nasiblah tempat nak collect nya tu dekat dengan ofis je.....
Tapi jenuh jugaklah nak berjalan tengah-tengah hari ni kan..... Fuhhh....
Dah amik voucher tu pulak, terus AJ pegi bank untuk cashkan.....
Menara Maybank pun sebelah ni je kan.....
Dah alang-alang cashkan terus.......
Esok malas nak turun-turun lagi.....
Amboih... Tak menyabar-nyabar seorang AJ ni kan.... =P
Hahhahhahhaha...
Takpelah, atleast terubat sikit hati yang tengah marah gila tu.......


Apapun terima kasih sudi berikan Bantuan Rakyat 1 Malaysia kat kami yang bujang-bujang ni...
Alhamdulillah...... =D

P/s : Selesaikan apa yang patut dulu....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

53 comments:

  1. hope tahun depan PM kasi RM500 lak yer utk orng bujang, hihi..

    ReplyDelete
  2. wah best dpt BR1M kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya!!! akak nak semak kt hotline diorg, asyik bz bz bz je line tu. huhuhu

    ReplyDelete
  4. jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

    ReplyDelete
  5. Hotline susah nak tembus kak @Sue-Rya Qistina...
    Email kat [ br1m2@treasury.gov.my ] nama penuh dan no ic.....
    Nanti diorang bagitau lulus ke tak..

    ReplyDelete
  6. Thanks invite @Iyraa Cariyno..
    Nanti insyaallah AJ join...

    ReplyDelete
  7. boleh la beli "semak"phone baru pasneh..heheheeh :P :D

    ReplyDelete
  8. wahh..apa lagi??san fran satu...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. aik bikin jeles nih MIL pcl, ...bujang2 dah dapat tapi dia tak dapat2 lg...

    ReplyDelete
  10. Patut yang tak bujanglah dapat dulu kan @[PCL]....
    Hehehhe...
    Takpe, nanti sampai masa PCL lak, AJ yang jeles..
    Sebab part kami dah habis... hehhehe

    ReplyDelete
  11. Aj pun dpt?? alhamdulillah.. kite pun bakal amek jumaat ni...hahahahah.. pas dpt memang kne setel kn yg penting2 dulu lah kn?? huhuu.. memang rejeki akhir bulan ni...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah @Fathiyah Selamat....
    Macam tau2 je belum gaji kan...
    Hehehehhe..

    ReplyDelete
  13. waaaa...best best..aku xdpt pn...hampeh...

    ReplyDelete
  14. wahhh!! best nya AJ dapat BR1M...dapt tampung2 belanja kan...

    ReplyDelete
  15. alooooooo...kite takdeeeeeeee dapat br1m...huhuhu...

    ReplyDelete
  16. bestnya dapat BR1M, alhamdullilah

    ReplyDelete
  17. dah rezeki..jgn tolakkan ..akak minggu lepas dah ambik..dah habis pun..hahaha

    ReplyDelete
  18. sama2 kaseh...
    ewahhh..nur yg jawab eh..hahah

    ReplyDelete
  19. rezeki tanpa sedar tuh... free2 dpt duit... kikie

    ReplyDelete
  20. jelesnya..yui takde khbr berita pun lg psl ni..

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah kak @Rahmah Abd Mutalib..
    Aah sementara nak tunggu gaji tu... =D

    ReplyDelete
  22. Hahahhah......
    Takpelah @Cik Nur, ada jugak orang jawab...
    =P

    ReplyDelete
  23. Separa sedarlah @mama maman aka yana....
    Hehehhehe....
    Macam sedar tak sedar je... =D

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah..rm 250 pun banyakkan

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..akhirnye dpt jugak yer...

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...AJ dpt jugak..hihihi ^^

    ReplyDelete
  27. Right on time @Deqla manjew..
    Hehehe..
    ALhamdulillah.. =D

    ReplyDelete
  28. Wahh.. bestnya!
    Belum cukup umur untuk apply BR1M ni ;D

    ReplyDelete
  29. Nanti kalau next year ada lagi... @Sally Yatiey bolehlah apply... =D

    ReplyDelete