Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 14 February 2013

Tak Sihat... Mood Kelaut!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi ni memang mood AJ kelaut......
Selsema melanda... Nak buat apa pun tak selesa.....
Naik pedih mata AJ dek kerana selsema ni......
Bersin pulak tak henti-henti.... Hidung dah start merah bak Ronald McDonald's...
Nasib ada sapu tangan favourite Mr.JR dalam handbag....
So tiap kali selsema memang sapu tangan tu la jadi mangsa..... Hehehhehe...

Badan pun rasa seram sejuk ni.... Ada macam ura-ura nak demam.....
Suhu aircond kat ofis ni pun AJ dah naikkan, sweater pun dah sarung tapi sejuknya terasa sampai ke tulang....
Ni gara-gara layan bola pagi tadi ke apa ni??
Dahlah bengang dengan ref tu.....
Tengah last corner dia boleh tiupkan wisel penamat padahal belum cukup time!


So buat masa ni, mood nak buat pape pun takde...
Memang kelaut sungguh.......
Hopefully dah tengah hari kang okay sikit la...... =D
Nanti AJ bw okay....

P/s : Achoooommmm!!! Nah amik sorang sikit... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 comments:

  1. get well soon ye dik. kalau tak larat, rest la. jgn lupa makan ubat dan minum air suam bnyk2

    ReplyDelete
  2. ehhh demam jugak rupanya.. hehe

    jgn lupa makan ubat ehh..

    ReplyDelete
  3. Belum demam lagi @C.M.A @ CikMoonAdnan..
    Hehheh..
    Macam nak demam..
    harapnya taklah..
    AJ ni jarang demam..
    Sekali demam payah wooo..

    ReplyDelete
  4. hehehe..sabar AJ..pegi makan panadol cepat2..actually i pun lebih kurang u jugak cuma rasa nak demam tu xde..cuma selesema dan sakit tekak jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Makan panadol kang, mengantuk pulak @Azlan Strider.....
    Tak pasal tidur....
    Hehehhe...

    ReplyDelete
  6. mohon pergi ke klinik , sebab ubat yg doktor bagi mujarab , hehe

    ReplyDelete
  7. aloo...sianyer, tak boleh makan pedas la ni aj. kang nanti non-stop macam air pancut pulak selsema tu hehe...

    ReplyDelete
  8. Ubatnya sama je @aQu Mad...
    Yang lama2 punya pun tak abis2..
    Hehehe..

    ReplyDelete
  9. Tu la @Orga.....
    Tapi arini lauk memang pedas pulak tu...
    Nak taknak telan je la.. =D

    ReplyDelete
  10. Terima kasih ye @are_lin@yu....
    Mudah2an cepatlah AJ sihat...
    Tak larat sakit hidung...
    Heheheh..

    ReplyDelete
  11. semoga cepat sembuh...bola punya pasal tuan dapat sakit..hhehe

    ReplyDelete
  12. Thanks @Mrs Velentine...
    Tapi rasa sebab kurang rest jugak...
    Merambu je.. Mana tak nya... =D

    ReplyDelete
  13. yui pon dah ada tnda nak selsema ni..huhu

    ReplyDelete
  14. Cepat2 makan ubat...paling tak selesa kalau selsema sebab 'air' nak kluar jak dari idung....

    ReplyDelete
  15. Kak @Mia Kassim, AJ bersin2 tu yang seksa rasanya tu...
    Ok kang AJ makan ubat... =D

    ReplyDelete
  16. selamat nur dah tepis..kalau tak tentu berjangkit..hihih..

    jgn lupa mkn ubat,.,!

    ReplyDelete
  17. Hahahhah....
    Sempat @Cik Nur tepis ye...
    Ok.. Thanks.. =D

    ReplyDelete
  18. Da ok belum ni. Ble selsema mesti letih and mood kelaut. Nani biasa ble selsema mmg terus half day la sbb mmg xdpt focus da wat keje. Lgipun keje semua kena catat setiap minit tu buat apa. Stress!!

    ReplyDelete
  19. @nanieybarnieylurviey, nak half day pun rugi...
    Keje tak banyak sangat dan tak susah... =D
    Alhamdulillah dah okay..
    Kurang rest je cuti aritu... =D

    ReplyDelete