Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 15 February 2013

Tahniah.... LULUS!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi sebelum keluar lunch AJ dapat email.......
Ingatkan email sampah yang biasa datang menjengah inbox mail tu....
Lepas tu bila bukak je email, terus muka ada manyak senyum....
Email tu pendek je......
Tapi cukup bermakna.......
AJ belum dapat hitam putih lagi.........
Tengah menunggu surat ada cop mohor......
Bila nak sampai tu, tak tau lah....
Sekarang ni asik duk tengok orang lain post gambar surat ada cop mohor tu je.....
Setiap hari mesti ada je yang post..... Jeles i tau!
Arini AJ post yang ni dulu lah....
Kira pre-post la ni...
Hehehhehehhe.. Boleh tak macam tu?? =P
Nak tau apa bendanya??

Tadaaaaaaaaaa......

Status semakan BR1M la.... =D


Kalau korang nak check boleh emailkan nama dan nombor kad pengenalan ke : 
br1m2@treasury.gov.my


P/s : Alhamdulillah....
Pusing balik duit tu bayar BL1M pulak.. =D
RM250 pun dah besar punya syukur....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

19 comments:

  1. alhamdulillah...tggu surat yer... :)

    ReplyDelete
  2. tahniah..farisha ade jugak emailkan tapi deorg tak reply lagi

    ReplyDelete
  3. dengar citer tahun depan PM upkan lagi dari 500 ke 1000 .. tu pun kalau kerajaan BN wujud laa selepas PRU13 nih..

    ReplyDelete
  4. jeles... nak jugak, sob3x..

    alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  5. tahniah! bertuah la org2 yg dpt duit..sy x dpt semua tu sbb gaji dah dkt rm5k..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. a;hamdulillah dan tahniah..hehehe..lan punya dah sampai surat dah pun..heheh :P

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. tahniah awak..
    sy xlayak..ermm..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... =D
    Yang tak layak tu, tak dapat nak nolong ee...
    Bukan rezeki korang kot....

    ReplyDelete
  9. wah,, bestnya.. nnti dpt jom pi makan kepcy

    ReplyDelete