Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 25 February 2013

Shopping Day!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Start dari hari Jumaat aritu, AJ dah mula dah penyakit shopping AJ....
Pastu check pulak M2U, gaji dah masuk....
Canteeekkkkkk!!!!! Memang menjadi-jadilah kan.....
Jumaat AJ beli sepasang jegging dan 2 pasang flat shoes....
Balik tu, AJ try jegging tu selesalah pulak....
Terus AJ call Mr.JR ajak pegi balik kedai AJ pegi siang tu.....
AJ sambar lagi dua jegging tu...
Kalau yang tak tau jegging tu apa... Silalah google.....
Hehehehehhehe.... =P
Semalam pulak AJ pegi makan cheese naan best in town....
Memang best wa baq ang......
Terliuqqqqq tengok cheese dia....
Nanti AJ up kan entri pasal cheese naan ni.....
Sekarang ni AJ takde pulak amik gambar everytime pegi sana....
Sebab busy makan... So memang tak dan lah amik gambar ke apa..... =D
Tadi pulak AJ pegi Times Square....
Tujuan asal nak investigate pasal perempuan terjun bangunan tu...
Ehhhhhh!!!!??? Bukan-bukan....
Sebenarnya nak pegi amik Ipad je dari Mr.JR..... (Pinjam je)
Lepas tu "TER"shopping pulak..... Hehehehhehe.....
AJ beli sepasang varsity jacket dan sepasang knitted top.....
Lepas tu berlambak-lambak accessories..... Hahahahha.... =D
Entah bila nak pakai, AJ pun tak tau lah....
Tapi dalam pada pegi shopping shoppang kopak kapak tu, AJ sedih jugaklah....
Sebabnya buah hati AJ belum siap di"repair" lagi....
Waaaaaaaaaaaaaaa......

Eh korang!!! Nak ingatkan lagi ni....
Jangan lupa vote AJ tau....
Klik link bawah ni... Contest tu dah nak tamat.....
Mohon jasa korang tolong AJ ye.....
thanks....


P/s : Kuota shopping bulan ni dah limit.....
Huhuhuhuh.... =Dss

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. err..sama..nur pun gila shoping bawal sekarang ni....semalam rembat sehelai..hari ni sehelai..hihi

    ReplyDelete
  2. time2 gaji ni mmg best sikit nk shopping...abiskan yg bulan2 lps punya..hahaha....best lah shopping >_<

    ReplyDelete
  3. amboiii... sakan eh..smpai beli jegging byk2...

    ReplyDelete
  4. Best @onie...
    Bila time nak tunggu next gaji je jadi tak best...
    ehheheheh..

    ReplyDelete
  5. @Cik Nur, pastu nak tunggu next gaji..
    Nangis.... hehehhe..

    ReplyDelete
  6. @hazwan hairy, kalau akak bulan2 lepas nye memang dah takde baki...

    ReplyDelete
  7. Tak boleh nak tahan nafsu shopping tu @Deqla manjew...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  8. wahh shopping ..bestnya dh lame tak shopping

    ReplyDelete
  9. Ape lagi @Aku Penghibur, pegilah shopping...
    Hehehheeh..

    ReplyDelete
  10. wahhhhh bestnyaaa AJ, shopping sakan eyh.hehehe..tambah2 bila dpt gaji perghh lagi heaven..heheehe.. :D

    ReplyDelete
  11. AJ ni mmg kaki shopping kan..hehee

    ReplyDelete
  12. Aah kak @Mrs Velentine...
    Can't help.....
    Susah nak avoid.... hehehhe...

    ReplyDelete