Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 22 February 2013

Semua Busy Ke?


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dari tadi lagi AJ cuba surf beberapa website...P
AJ nak survey dan book tiket flight pun tak boleh....
AJ nak online shopping pun tak boleh....
Nak blogwalking pun ada yang boleh tak boleh...
Ishhhh geramnya.........
Rasa nak gigit-gigit je PC ofis ni.........
Nasib dah nak balik....
So sambung kat rumahlah segala agenda-agenda yang tergendala tu.....
Yang penting nak book tiket flight tu...
Yeahhhhhhh... Walaupun berbulan lagi....
Excited nya bukan main...... =P
So sekarang ni nak blogwalking pun jadi tak best..
AJ tangguhkan lawatan malam nanti lah..
Esok sabtu, so bolehlah berjimba-jimba sampai awal pagi....
Takde lah nak risau kes terlajak tidur ke apa ke.. =D
Paling tak pun kena bebel dengan mak je la...
Anak dara bangun petang....
Hahahahahahahhaha... =P

P/s : Ke line internet yang SIBUK???


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

43 comments:

  1. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/bloglist-jjcm-2013-by.html#links

    JEMPUT JOIN SEGMEN :)

    ReplyDelete
  2. amboiihh AJ book flight nk pegi kemana 2?nk itot... :P hehe

    ReplyDelete
  3. kat ofis firda tadi ..slow mcm kura3.hehe

    hari ni line tenet slow kot kan,,,

    ReplyDelete
  4. huhh tenet mmg bz kot...deqla nk terjah kat opis td pun x smpt..pdhl time tu deqla x bz tau..eeiii geram rasa!

    ReplyDelete
  5. line yg tenat ..agaknya lah !!

    ReplyDelete
  6. Thanks @eimah siti...
    Marilah berjimba sama... ehhehehe...

    ReplyDelete
  7. eh..ingt nur sorng je,,ayue pun eh...

    ReplyDelete
  8. Nak gi jalan2 sambil gi wedding member @Seneorita Baharin...
    Jom masuk dalam beg... Ehh?? =P

    ReplyDelete
  9. Oh yeke @fiQ?
    Ingat AJ nye sorang je...

    ReplyDelete
  10. Nak kena pukul ni TM ni @[PCL]...
    Jhehhheh...

    ReplyDelete
  11. yup line macam hang wire je 22/2

    ReplyDelete
  12. amboi aj..nak pergi bercuti pulak ler tu, hehe...

    ReplyDelete
  13. Sambil menyelam, minum air @Orga....
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  14. HAIP! anak dara bangun awal tau.. hihihi

    ReplyDelete
  15. everybody now semua busy...tu yg kena pi bercuti....he3

    ReplyDelete
  16. Mari join sini dear. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    Thanks a lot dear. ;)

    ReplyDelete
  17. have a good weekend AJ...berjimba laa dengan penuh tanggungjawab..eceh...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. Memang sangat bertanggungjawab ni @Azlan Strider.. Berjimba depan laptop... ehehheh..

    ReplyDelete
  19. hri cuti ni 5zol busy brkawan ngn selimut n bantal...

    ReplyDelete
  20. Line internet selalu sibuk ;D hehe

    ReplyDelete
  21. semalam busy sgt smp xdapat update blog..balik dr ofis pkl 10.30pm smp umah pkl 11pm..letih..hari ni balas dendam BW blog kengkawan

    ReplyDelete
  22. Takpe @Ainim Suju.....
    Balas jangan tak balas...
    ehhehehe..

    ReplyDelete
  23. haha.line sibuk kot..nk book flight? nk pergi mne?

    ReplyDelete