Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 4 February 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sambil-sambil blogwalking, ternampak pulak segmen tu...
AJ baca syaratnya memang mudah dan simple je....
Dengan senang hati AJ menjoinkan diri..... =D

Klik pass masuk (banner) kalau nak join
Tarikh tutup : 21 Februari 2013

Sepanjang berblogging ni, macam-macam moment yang dah AJ lalui...
Ada yang best sebest best nya dan ada yang langsung tak best, hampeh!!!

Yang PALING BEST

Sepanjang berblog ni perkara yang paling best bila kita dapat ramai kenalan dan boleh saling bertukar pendapat...
Walaupun hanya dia dunia maya kan....
Kalau kita down, sedih mesti ada rakan-rakan blogger yang banyak bagi kata-kata nasihat......
Kadang tu rasa macam keluarga je..... =D


Yang HAMPEH

Ada yang menuduh AJ tiru tagline dia...
Padahal penat AJ fikir sendiri.....
AJ tak tau itu secara kebetulan ke atau sebaliknya... (Tapi AJ tau sangat!)
Hanya ALLAH swt je yang tau kebenarannya........
Macam mana pun AJ nak malas nak amik pusing perkara tu dan terus menggunakan tagline ni
"Celoteh Dari Mulut Comel,
Turun Ke Papan Kekunci"

P/s : Jom join!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

25 comments:

  1. thanx sbb join :D

    pasal tagline tuh aku pun pernah tersama jugak ngan org laen, tpi aku sndiri yg prasan dulu then cepat2 tukar...ahahaaha...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  3. No worries @Shaqir Ir Manz

    Hahhahahah.... Tu la dunia blog ni kan tak besar mana.... =D

    ReplyDelete
  4. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html


    Twitter: https://twitter.com/sweetcholic

    Youtube: http://www.youtube.com/user/meyrajohn

    Tumblr: http://everythingsthatwewanted.tumblr.com/

    Instagram: http://followgram.me/sweetpearlcholic

    Fanpage: https://www.facebook.com/kozyjohn

    Google+: https://plus.google.com/107877408784044968885

    Dari segment yang sama dear. ^^ Follow`Likes`Follow k. #TeamFollowBack #SelaluLalu
    PEACE YOH!!

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen.. Hari n bru tau ada yg tuduj AJ pasal tagline tu..

    ReplyDelete
  6. Thanks @nanieybarnieylurviey..
    Aah, dalam tengah tahun lepas kalu tak salah...
    Tapi biarlah....
    Allah swt lebih mengetahui... =D

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    hai kak ayue . hahahah !

    ReplyDelete
  8. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html#links


    CERITA HAMPEH TU..
    BERSABAR LA ITU CABARAN...

    ReplyDelete
  9. Kak @Zaidalifah Hussin...
    Alhamdulillah benda tu tak penah buat AJ patah semangat.... =D

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  11. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    salam kenal, done folo sini

    ReplyDelete
  12. http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html


    dah follow awak.harap dpt follow saya pulak:-)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  14. Waalaikumussalam @MawardiYunus.... =D
    Gudluck to you too... =D

    ReplyDelete
  15. singgah dari dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete