Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 23 February 2013

Rindu!!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni AJ tengah menanggung rindu yang teramat sangat....
Membuak-buak perasaan ni......
Harapnya esok dapatlah AJ melepaskan rindu AJ...
Dah almost 4 hari AJ simpan rasa rindu ni.......
Dengan Mr.JR pun tak rasa macam tu tau.......
Sebabnya dengan dia AJ selalu jumpa........
Hehhehehehehheh...

Sebenarnya AJ rindukan telefon AJ...... =(
Serious rindu sangat...
Buat masa sekarang, laman sosial je la jadi penghubung AJ dengan Mr.JR dan kawan-kawan......
Nasiblah ada laman sosial ni..
Tapi during ofis hour dengan time AJ ada kat rumah je la baru dapat online pun...
Kalau AJ keluar memang tak dapat nak contact sesiapa la......
Kalau ada pun guna hp Mr.JR........
Hahahhahahhaha........
Dan tadi Mr.JR cakap esok dia nak bagi AJ Ipad dia tu....
Yeaaayyyyyy........ Happy perasaan sekejap...
Tapi Ipad tu pun boleh guna bila ada wifi je.....
Tak kisahlah.... Janji tak payah nak bukak tutup lappy macam sekarang......
Sementara nak tunggu buah hati AJ tu sihat......
Cuma still tak dapat nak call la.... Ipad3 kan takde function call...
Hope sangat esok lusa, dia dah sihat.....
Memang semak bila takde "semat"fon.....



P/s : R>I>N>D>U....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. Memang lain rasa kalau takde phone ;D hehe.

    ReplyDelete
  2. Lollllllll akak ingatkan rindu kt sapa td..

    ReplyDelete
  3. x dpt bayang kalau x der hp nie huhuhu

    ReplyDelete
  4. kalau dya pun dah rindu.. seminit rasa seperti setahun bila enset xde..hihi

    ReplyDelete
  5. Jangan bayangkan kak@ieda immi....
    Tak tenteram jiwa perasaannya...
    Hehehehhe....

    ReplyDelete
  6. Ni dah berhari2 @dya bunga....
    Lagilah syahdu perasaan.... Hehehehh...

    ReplyDelete