Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 2 February 2013

Ride Event!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini AJ ada ride event....
Lokasinya, Cameron Highland.....
Last AJ ride ke Cameron Julai 2011.....
Time tu motor Mr.JR baru keluar... Dengan seat tak tukar lagi kitorang gigih pegi...
Hasilnya kematu punggung dan sakit segala urat saraf..... =P
Arini situasinya dah lain...
Motor pun dah diselesakan...
Seat semua dah tukar... So risiko nak sakit punggung tu kuranglah sikit....
Sekarang ni tengah berkumpul dekat Batu Caves.....
Ramai jugak yang join event ride ni.....
Semoga semuanya berjalan dengan lancar...
Korang doakan konvoi kitorang ni selamat pegi dan balik ye.......
Harap-harapnya cuaca pun okaylah.....
Kalau ada yang ternampak konvoi AJ ni, lambai-lambailah ye....
Btw, konvoi kami ni macam-macam motor join....
Superbike, scrambler.....
Tapi paling banyak scrambler lah......
Kami dari kelab yang sah ye....
SBW bernaung di bawah Kementerian Belia dan Sukan....
Bukan stok main redah ikut suka je...
Hehehhehehehehe.... =D
Okaylah, AJ dah nak bertolak dah ni......
Bubbye....
Next entri, Insyaallah AJ post gambar ye...... Stay tuned....
Ecewaaaaahhhh bajet blogger femes....
Kihkihkihkih... =P


P/s : Vroom vroom Vroom....
Mata mengantuk... Malam tadi tak boleh tidur....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. best nye.. tak sabar nak tengok post bergambar hehe..

    ReplyDelete
  2. elehhhh tak leh tido neh mesti sebab nebes nak rie hari neh kan??? hihihihi. hati2 dear!!!

    ReplyDelete
  3. Bestnye.. Nani tunggu entri AJ. Selamat pergi dan kembali. Have fun!!

    ReplyDelete
  4. awat xgtau, nak itot la jgk :)

    http://www.queachmad.com/2013/01/sahabat-yang-dilarang-itu-juga.html

    http://quereka.blogspot.com/2012/12/rumah-que-syurga-que-rumahku-syurgaku.html

    ReplyDelete
  5. Next time AJ bagitau tau @Que Achmad...
    Hehhhehe... =D

    ReplyDelete
  6. Nanti kalau ada rezeki, sampailah tu @Mrs Velentine..

    ReplyDelete