Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 28 February 2013

Rezeki Jangan Ditolak!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini murah rezeki kami-kami kat ofis ni.....
Ada orang berbesar hati nak belanja......
Alhamdulillah........
So kitorang lagi lah......
Kecik tapak tangan, KLCC kami tadahkan.......
Hehehheheheh.....
So dengan segera call KFC delivery....
AJ sure, mesti ramai tak tau yang KFC ada delivery kan??
Tadi AJ post gambar kat fb kawan AJ ada jugak yang terkejut....
Rasanya KFC delivery ni dah lama dah wujud...
Tapi tak famous macam delivery service francais lainlah..
Kalau pizza, McDonald tu memang semua biasa dengar kan.....

Nak tau lebih lanjut pasal KFC Delivery ni, Klik Sini.....
Kat situ korang boleh tengok menu apa yang boleh diorang delivery dan kat mana yang ada delivery..
Tapi ada jugak yang diorang tak delivery cam variety bucket tu....
Lain-lain tak sure pulak...
Rasa lain ada...
Nak tau klik je kat atas tu.... Direct ke delivery menu dan KFC mana yang ada delivery... =D


P/s : Sedap pulak lunch arini.. =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

67 comments:

  1. hahahaha..akak la yg baru tau ade servis ni. siyes mmg tatau pun. kahkah. kuno betullah mak yong ni tau

    ReplyDelete
  2. Laaaa yeke kak @izan mama mia??
    Hehheheheh... Ari kfc sedunia kot.. =D

    ReplyDelete
  3. bila AJ nak delivery ke opis AN.. hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Memang ramai yang tak tau kak @Sue-Rya Qistina..
    Tadi sebelum akak pun ada yang tanya AJ... =D

    ReplyDelete
  5. Sekarang pun boleh @Adam Narzuan...
    Sebab COD kan... AN gak yang kena bayar sendiri..... =D

    ReplyDelete
  6. best best.. teringin lah pulak... heheheh

    ReplyDelete
  7. Wah sana sini cter kfc hrni...xblh jadi nie nak mkn jugak nnt :D
    Ooo ada delivery ya kfc skrg nie..akk xtau pun..

    ReplyDelete
  8. erk..ade ek kfc delivery...ayoyo..buat penat jer i pegi kl sentral beli banyak2 aritu..tau delivery jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. bestnya ada orang belanja....=D

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki...semoga orang yg belanja tu sentiasa dimurahkan rezeki nya..amin

    ReplyDelete
  11. seyes xtahu plak kfc ada delivery hehehe..tp kfc dekat je dgn opis kitorg berjalan kaki jap je sampai..hihi

    ReplyDelete
  12. bahek aj, sekarang jugak nak order!!

    ReplyDelete
  13. terliur dah nih.. siap2 nk g kfc gak..

    ReplyDelete
  14. Yeke kak @Ratu Hatiku..
    AJ belum bw sangat arini, so tak notice pulak... =D

    ReplyDelete
  15. Hahhahhaha... Takpe @Azlan Strider, exercise maaa... =P

    ReplyDelete
  16. Kalau2 kat rumah tetiba teringin nak makan kfc kak @permatabiru, boleh lah call lepas ni... =D

    ReplyDelete
  17. Kalau free macam arini lagi sedap @Sally Yatiey..
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  18. Sila call nombor yang tertera dia laman web kfc tu ye Faizol Dee..
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  19. a'ah..x tau pun KFC ada buat delivery..baru je tau bile baca entry AJ ni..

    ReplyDelete
  20. Yup, betul. KFC pon dah ada delivery. Tapi takde lah banyak macam McD :)

    ReplyDelete
  21. Boleh kira la kat mana yang ada delivery tu @Mieya Atiera.. =D

    ReplyDelete
  22. ingatkan mcd je ada delivery..rupanya KFC pun ada gak..

    ReplyDelete
  23. musim kfc skrg..ramai yg share pic makanan..menggoda betol! tggu sy keluar nnti..

    ReplyDelete
  24. wahh.. kepci.. ahaaa kita puasa.. *gulp!

    ReplyDelete
  25. datang singgah sini. setelah lama tak jenguk blog neh! huhuhu


    owhhh tuan rumah tengah makan KFC erkkkk uhuhu

    ReplyDelete
  26. Tibe2 terase nak mam kfc jugak ; kihkihkih

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah..murah rezeki lagi lepas ni hendaknya..

    ReplyDelete
  28. Alhamdullilah, rezeki jg ditolak,musuh dcri..hehe

    Hari ni baru firda tahu ada kfc delivery taw..huhu

    ReplyDelete
  29. laaa.ade ke..ct pon bru thu yg delivery ni :D

    ReplyDelete
  30. Salam AJ, TAHNIAH jadi Top Comentator Feb blog pcl...terima kasih dgn sokongan yg diberikan.

    rezeki kamu lagi , tp bukan makanan ek.. :)

    ReplyDelete
  31. ADa @Rahmad Mat....
    Tapi tak semua tempat la... =D

    ReplyDelete
  32. Hehehehehhe.... Yeke @Yumida Huda..
    Agaknya hari kfc sedunia kot.. =D

    ReplyDelete
  33. Takpe @Lynn si pipi merah... Buka puasa dah pegi boleh makan kf....

    ReplyDelete
  34. Takpe kak @Firdawati Rashidi..
    Ramai baru tau bila baca entri ni...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  35. Hehheheheh.....
    Aah kak @IntaNBerliaN, ada delivery.. =D

    ReplyDelete
  36. Ramai lagi baru tau @C.T.K...
    Heheheheh....

    ReplyDelete
  37. Salam @[PCL]...
    Alamak.. Tak sangka.....
    Thanks PCL... =D

    ReplyDelete
  38. alhamdulillah...syukurrrr.... =)

    ReplyDelete
  39. baru tahu pasal kfc delivery nie....
    sama dgn starbuck drive thru kat cyberjaya.....first time tgk...!

    ReplyDelete
  40. hehehhehe.... Eh @Remy hazza... Ada drive thru ek??

    ReplyDelete
  41. Erk.. Nani baru tau ari ni.. Grr. Malu kat katak.. Ada rupenye eh delivery kt kfc ishhh.. Malunye

    ReplyDelete
  42. Hhahhahah.. Jangan malu @nanieybarnieylurviey..
    Ramai jugak yang baru tau sebenarnya.. =D

    ReplyDelete
  43. JAM DAH PUKUL 1 TENGAH HARI NI, TERASA PULAK NAK SURUH KFC DELIVERY KAT SINI.. :)

    ReplyDelete
  44. Apa lagi @fairus, silalah telefon sekarang...
    ehheheh..

    ReplyDelete