Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 5 February 2013

Review Blog Dari PCL


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Aritu AJ ada join Segmen Review Blog, PCL.....
Arini pulak PCL review blog AJ....
Terima kasih PCL atas komen-komen yang PCL bagi...
Insyaallah AJ akan mempertingkatkan ilmu berblogging AJ.......
Okay pasal search box tu, AJ dah letak dah dalam blog.....
Semalam mungkin PCL masuk rumah time tengah renovate... Tu background pelik-pelik je yang muncul....
Hehehheehehehhe.... =D
Mana yang baik, AJ akan cuba kekalkan, makna yang kurang baik AJ akan cuba baiki......
AJ pun baru jugakkan dalam bidang berblogging-blogging ni..
Walaupun blog dah 3 tahun, tapi yang aktifnya baru je sangat... =D
Kalau ada sesiapa lagi nak join segmen PCL tu, silalah cepat-cepat join..
Belum tutup lagi tu......
Dannnnn....
Kalau ada yang nak tambah komen ataupun ada sebarang kritikan mengenai blog AJ silalah berbuat demikian kat ruangan komen...

Korang boleh baca review PCL KAT SINI....

P/s : Terima Kasih!!!
Majulah Blog untuk AJ.. Ehhhh??? =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. hai cik ajuejean..saya datang dari segment review PCL, dtg melawat n follow =)..btw nice blog! hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih @Syam Kyray sudi datang menjengah... =D

    ReplyDelete
  3. Cepat join @Sally Yatiey..
    nanti awak pun direview tau.... =D

    ReplyDelete
  4. hmm moon plak.. namanyer dah 3 thn berblog.. tapi,,, blog tersangat laaa simple.. hehe

    xmenarik langsung kan..kan..

    ReplyDelete
  5. Takpe @C.M.A @ CikMoonAdnan...
    Nanti lama-lama okaylah....
    Aj pun time mood rajin, okaylah blog ni..
    Time tak.. memang berterabur... =D

    ReplyDelete
  6. wahhh...bestkan bila kena review... :)

    ReplyDelete
  7. Aah @Cik Nur..
    a boleh perbaiki lagi mutu blog kita....

    ReplyDelete
  8. Terbaik... Nk2 dpt komen positif psl blog

    ReplyDelete