Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 2 February 2013

Oh Tak Sedar!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tak sedar masa berlalu......
Tengok jam dah dekat pukul 1 pagi.....
Ni semua gara-gara men"transfer" gambar-gambar dari hp ke dalam lappy.....
Banyak jugak gambar yang perlu ditransfer.....
Almost 8 bulan guna hp tu dah ada dalam 6000++ gambar yang AJ amik....
Gila bergambar betul....
Tu baru pakai memory 4GB....
Kalau 32GB mau ada dekat 20k gambar...
Hahahahahhaa..
Belum campur dengan application yang berkoyan-koyan AJ download.....
Sekarang ni pulak tengah duk mendelete gambar dalam hp.....
Bapak lama nak delete....
AJ dahlah nak kena tidur awal...
Kang nak pegi ride....
Ada jugak yang tidur atas moto...
Mr.JR dah warning awal-awal...
Kalau AJ mengantuk atas motor nanti dia tinggal AJ kat tepi jalan....
Kejam betul statement dia...... =P
Tapi geramnya AJ sekarang ni...!!!!
1 folder yang ada dalam hp tu tak gerak-gerak pulak peratusan mendelete tu...
Dari tadi tersangkut kat 0% je.......
Haishhhhh... Rasanya elok AJ tidur je la.....
AJ rasa kalau tunggu sampai krismas pun tak abis lagi...
Harap-harap pagi nanti tak terlajak tidur.......


P/s : Lama tak ride... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments: