Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 February 2013

My Life Without Smartphone!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini 1st time setelah bertahun-tahun lamanya, AJ hidup TANPA Smartphone...
Perasaan dia?? Macam entah....
Kosong... Sumpah kosong gila...
Nak whatsapp tak boleh, nak buat apa pun susah......
Call lagi lah tak dapat...
Semua gara-gara kononnya nak bagi lajulah, apalah, tak hanglah..
Penyudahnya jahanam terus!!!!
Memang AJ dah rasa nak baran dah ni...
Dahlah call insan yang sepatutnya tak jawab-jawab call.....
Menyusahkan betullah.....!!!!!
Nak buat apa pun tak boleh...
Mana kawan-kawan AJ yang rasa nak hubungi AJ..
Korang email je la..
Tapi during ofis hour ngan time AJ ada kat rumah je la AJ boleh baca dan reply.......
Ishhhh... memang AJ sakit hati sangat!!!
Lain kali tak payahlah godek-godek telefon orang!


P/s : B.A.R.A.N

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

43 comments:

  1. tak dpt bygkn klu hp takda ... mmg hp teman sejati. heheh kumpul wet beli baru k AJ ^^

    jom join http://www.nazlyizan.my/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

    ReplyDelete
  2. org lain ker yg menjahanamkan henpon AJ? perghhhh...

    ReplyDelete
  3. Memang dapat hp tu, AJ hempas je @yana aina.....
    Thanks invite....
    Jap lagi AJ join...

    ReplyDelete
  4. Tak tau la nak cakap @careno......
    AJ sangat3 sakit hati..

    ReplyDelete
  5. hohohoho..kalau akak mmg hangin satu badan dah. kalau tak reti buat cara tak reti. jgn memandai2. x pasal dah rosak hp org. sian kt awk. huhuhu

    ReplyDelete
  6. Memang lain rasanya kalau takde hp disisi ;D hee.

    ReplyDelete
  7. benda dah jadi nak wat camner.. saba jelah ye, next time kena hati2

    ReplyDelete
  8. Memang @Sally Yatiey..
    Susah kalau ada pape emergency...

    ReplyDelete
  9. sebenarnya boleh jer idup tanpa smartphone kan??tapi maybe sbb dah terbiasa bile takde rasa lain pulak..kalau jadi kat lan tatau laa apa nak buat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. Geram jugaklah kak @Kesuma Angsana...
    Kononnya nak menyenangkan katanya..
    Tapi jadi lagi menyusahkan pulak...

    ReplyDelete
  11. Aah @Azlan Strider sebab dah sebati......
    Aduuuhhh.. Memang sakit otak..

    ReplyDelete
  12. rosak terus ke AJ? huu.. zaman skrg ni smartphone 2 penting.. aduh.. saya pun xleh klu henfon xde.. fuh.. kelabu dunia rasanya.. heee.. sabar yea AJ.. henfon awk nk tuko yg baru kot.. =P

    ReplyDelete
  13. ni yg nak bg laju ni kerja baiki hp ke..? hu hu hu

    ReplyDelete
  14. chillax... cer blogwalking release kan tension

    ReplyDelete
  15. Entahlah @tenku butang..
    AJ ni baran....
    Kalau dah okay baru AJ akan pegang hp tu..
    Kalau tak memang terpelanting nanti....

    ReplyDelete
  16. @N.Aima K, yang AJ marahkan ni memang orang yang dekat dengan AJ... =D

    ReplyDelete
  17. Tu la @Al Kisah...... nak pegilah ni..
    Hehhhehe..

    ReplyDelete
  18. Tu la @adzairdawati makdara, AJ harap dah sihatlah...
    Kalau tak mau join meroyan.... Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  19. sabar ye AJ...die suruh beli smartphone yg lg smart lettew..hehe :D

    ReplyDelete
  20. Tak kot @Seneorita Baharin.... Yang tu tak sampai setahun lagi tau...
    Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  21. eik, kak ayu...buat ape ngan smakpong sampai takleh guna da tu..hihi...saya pernah rasa macam mana perasaan tu bila smakpong saya kena curik dulu..skang guna nokia biasa je..huhuhu..tunggu tebus rebat 200 dulu yeee

    ReplyDelete
  22. sape yg godek2 sampai rosak tu..?
    sabo na...

    ReplyDelete
  23. Sabar AJ sabar...saya ni mmg xberani nk bg org pegang hp saya. nk download ke apa ke..mmg saya jarang sgt sbb takut rosak.nak beli lagi hp baru mmg xla

    ReplyDelete
  24. Entahlah @Sunah Sakura... Akak pun tak tau...
    Tapi memang rasa terputus dengan dunia luar sekejap.....
    Huhuhuh..

    ReplyDelete
  25. Orang tu la @Cik Nur..
    Sekarang tengah merajuk lagi dengan dia...

    ReplyDelete
  26. Tu la @Ainim Suju....
    Nak beli baru bukannya murah..

    ReplyDelete
  27. Aah @nuyui a.k.a miss YUI, marah tau...
    Tapi ni okaylah sikit...
    Cuma rasa terputus hubungan dengan dunia luar je...
    Heheheh..

    ReplyDelete
  28. MV lebih suka pakai hp yg simple..tp kena ada hp

    ReplyDelete
  29. aduhaii...beli bru AJ..cpt2x kumpul duit...takpon apply yg skim tepon tu...hihi

    ReplyDelete
  30. Lama dah apply tu @ayut, tapi rasa membazir pulak kalau duit sedia ada labur kat hp...

    ReplyDelete
  31. Nani fhm perasaan AJ.. Itulaj smartphones..

    ReplyDelete