Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 14 February 2013

MU Menang, Rogol Adik!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Acap kali dunia maya ni akan kecoh bila tibanya perlawanan-perlawanan besar...
Tak kiralah sukan renang ke, bola sepak ke pasti ada yang mengeluarkan kenyataan-kenyataan kurang bernas!
Kalau sebelum ni Johari Pain Nak Kerat Anu kalau Pandelela Rinong menang pingat kat Olimpik 2012.....
Lepas tu insiden Hazwani Syamimi III Nak Bogel dan Azrie_Vexx Nak Potong Anu pulak masa Harimau Malaya menentang Laos.....
Arini pulak @bieboo_ Nak Rogol Adik pulak kalau Manchester United menang menentang Real Madrid...
Ya ampun.....
Apalah rendahnya moral budak-budak ni???
Adik oii.... Kalau ye pun nak famous, rasanya tak perlulah keluarkan statement yang menjatuhkan maruah sendiri.......
Tak malu ke bila semua orang tengok....
Kot cakap dengan kawan-kawan je takpelah jugakj...
Ni letak kat laman sosial bagi semua orang baca....
Kalau nak famous, macam biasalah...
Tahniah AJ ucapkan......
Famous sangat kau kan...!!!

Kalau korang perasan, tweet bawah sekali tu bukan main lagi cakap benda yang berunsur keagamaan....
Sekali, amik kau...
Statement bengong pulak yang keluar...
Kalau kita bodoh sekalipun, cubalah jangan terang-terangan menunjukkan kebodohan diri tu.....

P/s : Sekarang dah draw 1-1....
Go Go Go Manchester United!!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

28 comments:

  1. Alahai... ape ke bangang statement mcm tu... tp kemungkinan dia sendiri oun xda adik kot... saje bikin hot...

    ReplyDelete
  2. Mungkinlah @careno....
    Attention seeker je budak ni..

    ReplyDelete
  3. kesian betul ngn budak tu.. semoga dia cepat sedar tentang kesalahannya.. atau pun dia memang ada niat sebegitu selama nie.. tak kiralah MU menang, kalah atau draw.. bertaubatlah dek oiiii...

    ReplyDelete
  4. terang2 tunjuk kebodohan diri.. alahai sadis betol sape yg wat dia jadi laki tu..kohkoh...

    ReplyDelete
  5. melampau la tuh... stakat janji kerat org x kisah... lagi dialu-alukn ada la..

    ReplyDelete
  6. mcm2 hal la skrg nie . takut pulak dgn dunia skrg .

    ReplyDelete
  7. @Kakizan Omar entahlah....
    Malang sungguhlah... Secara tak langsung budak ni baek nye conteng arang kat muka mak bapak dia sekali...

    ReplyDelete
  8. Sadis sangat @Deqla manjew......
    Nasiblah biukan sedara mara AJ....

    ReplyDelete
  9. Betul @Faizol Dee...
    Yang kerat2 siap ada yang sudi buatkan page lagi....
    Hehehhe...
    Tapi yang ni... Errrr..

    ReplyDelete
  10. @Cik Rongoks Ika, mamat ni lagi menakutkan.....
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  11. bawak2lah bartaubat...sblm bumi nie berakhir...

    ReplyDelete
  12. dia takde adik kot,tu yg sampai nak buat statement mcm ne..tahu oleh parents,ada dia jadi anak yatim tanpa dipinta kang....

    ReplyDelete
  13. Hahhaha... Padanlah muka dia @Eca Dwinky Asha, sendiri cari penyakit...

    ReplyDelete
  14. huhu...dia menunjukkan kebodohan diri sendiri namanya tu..huhuhu

    ReplyDelete
  15. bodohnya statement..nie namanya nak attention tak bertempat..hehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Menangis mak bapak dia kalau terbaca statement anak dia ni @Azlan Strider...

    ReplyDelete
  17. Teruknya..
    Taktik kotor untuk famous..

    ReplyDelete
  18. Ni tahap keji dah ni @Sally Yatiey.....
    Macam orang tak bertamadun dah ayatnya tu....

    ReplyDelete
  19. kenapalah remaja2 zaman sekarangkan....sedih betul dgn moral diorg ni,,

    ReplyDelete
  20. Main ikut dan je nak keluar statement tu kan @Cik Nur...

    ReplyDelete
  21. Takut la budak2 zmn skang ni.. Yg belum ckp umur pun da tau benda pelik2. Rosak!!

    ReplyDelete
  22. Betul @nanieybarnieylurviey..
    Cepat sangat ikut yang tak elok tu... =(

    ReplyDelete