Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 8 February 2013

Mood CUTI!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Barulah dan nak type entri.....
Dari pagi tadi AJ macam takde mood je nak menaip...
Idea pun takmo keluar.. PARAH! =P
Tambahan pulak nak keluar rumah tadi hujan rahmat pagi Jumaat mencurah-curah di muka bumi......
Alhamdulillah... Walaupun sedikit menyukarkan perjalanan nak ke tempat keje tu.... =D
Baca entri blogger lain, ramai jugak yang dah start bercuti ye....
Ramai jugak yang half day....
Seronok berganda-ganda lah korang.... (Ayat tak JELES)
Heheheheh... =D
AJ sekarang ni masih lagi kat ofis..
Tapi badan je ada kat ofis sebenarnya.....
Fikiran, hati segalanya dah melayang-layang..
Separuh tertingal kat atas katil empuk kat rumah tu...
Separuh lagi dah seronok berlari-lari mandi hujan pagi tadi...
Balance separuh yang tinggal kat AJ ni dah menendang-nendang nak balik......
Mood memang ke laut habis wa baq ang........!
Hehhehehe..
Tambahan pulak dengan mata yang mengantuk gila-gila lagi.......
Jeling kalendar tengok tarikh esok sampai selasa tak payah nak pegi keje....
YAAHHHHOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
Makanya, mood tu naiklah sikit.... Sebab nampak jam dah pukul 4.10 PM....
Kejap lagi nak balik dah.....

CUTI ni.....
AJ nak berehat-rehat, tidur-tidur, bw dan bersenang lenang di rumah sepanjang cuti ni....... =P
(Kot YE!)

P/s : "Dam Dam Dum bunyi mercun..."
Ehhhhh!!! Salah lagu pulak... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

28 comments:

  1. ye adik. semua org dlm mood bercuti skang ni. same la ngan akak. tasaba mau jumpa bambam. kangen bangat sama dia :D

    ReplyDelete
  2. anda ditag : http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  3. Bella pula dah nak hbs cuti. Haiyaaaa!

    ReplyDelete
  4. pasal cuti semua org suka.
    hehe..
    selamat bercuti,jom jalan2. =D
    makan limau banyak2.
    hehehe

    ReplyDelete
  5. cuti panjang tak kan lepak kat rumah jer AJ...

    ReplyDelete
  6. Salam, Selamat bercuti AJ ..
    Comel la blog ni...secomel org nya..heehe

    ReplyDelete
  7. owh..ingatkan tak update pagi tadi sebab busy..hehehe..actually lan benci bila time nak cuti panjang hari last mesti banyak keje..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti ayueeeee...!

    ReplyDelete
  9. Alololololo.... Ciannya @CiK Bella....
    Takpe, nanti kan ada cuti lagi... =D

    ReplyDelete
  10. Mr.JR keje la @[PCL]...
    heheheheh...
    duk umah je la nampaknya... =D

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti juga @tentanghati....
    Thanks....
    Kembang dah ni...
    hehehheh.... =D

    ReplyDelete
  12. Hahhahahaha.... @Azlan Strider busy jugak...
    Tapi takde la sangat...
    Hehhehhe...

    ReplyDelete
  13. Selamat berhujung minggu juga @xila dot... =D

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti . hehe . boleh lah senang lenang kat umah nie kannn .

    ReplyDelete
  15. selamat bercuti......hati2 dijln raya....

    ReplyDelete
  16. Selamat bercuti.. Yeehaaa.. Lepas ni da xde publix holiday da. Ada pun bln 5 :( Then raya.

    ReplyDelete
  17. Thanks @Remy hazza..
    Tapi kat rumah je.... Heheheh..

    ReplyDelete
  18. Tau takpe @nanieybarnieylurviey....
    Menggagau lah memasing bekerja... =D

    ReplyDelete
  19. best cuti sekali hari ni masa terasa lambat sgt.haha

    ReplyDelete