Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 14 February 2013

Malu!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Oh malunya!!!!!
Malu bila orang yang kita kenal baca blog kita....
Family ke, ofismate ke, kawan-kawan ke....
Kalau dengan korang, AJ tak malu sangat.....
Sebab AJ memang kenal korang melalui blog... =D
Tapi yang memang dah kenal sebelum wujudnya blog...... Ataupun kenal dari dunia nyata ni, memang AJ malu....
Penah sekali member yang AJ tak sangka-sangka rupanya duk intai-intai jugak blog AJ.....
Perasaannya macam nak serkup muka dalam paper bag...
Selamba je dia cakap... "Eh! AJ, kau ada blog ek?? Rajin jugak kau tulis blog and ramai jugak yang follow blog kau ek... (Ramai ke)"
Erkkkk.... Dalam hati : "Alamak.... Kau baca blog aku ke??"
Aduh...... Malu sangat wehh....
Diorang pun tak sangka AJ boleh terlibat dengan dunia blog..
Tapi jangan kata diorang, AJ sendiri pun tak sangka terbabit dalam dunia ni....
Padahal... TAK PENAH terlintas pun nak ada blog...
Duk baca blog orang je...
Entah macam mana boleh "TER"sign up.....
Tapi time tu macam hangat-hangat taik ayam je.....
Kalau rasa rajin nak tulis entri, adalah entri...
Kalau tak.. Berbulan-bulan tak update pun takpe.......
Setahun jugak blog ni ada 5 + 1 (silent reader) orang je yang berminat nak follow blog usang ni...
Masa tu AJ memang langsung tak kisah pasal blog......
Dengan header yang entah hape-hape.....
Dengan cerita serabut tak tau hujung pangkalnya....
Lawak gila bila terimbau zaman mula-mula AJ berblog........
Entah macam mana tetiba "TER"jadi blogger separuh tegar macam sekarang ni pulak.....
Hahahhahahah..
Tapi memang AJ malu sangat kalau ada kawan-kawan rapat dan betul kenal AJ baca blog ni...
Hahhahahhaha... Awkward moment okay!!!
Even bila Mr.JR baca pun AJ malu...... Sebab dia suka tanya balik.....
Lagipun, AJ ni suka merepek kat sini..... =P


P/s : Ehem.. Ofismate.... Intai blog AJ ye????
Hep... Hep... Hep...
I shy-shy cat okay... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. hahaha...MV pun malu juga bila kawan2 tanya pasal blog.haha

    ReplyDelete
  2. @Sally Yatiey, even kat dalam blig or kat luar blog memang tu lah perangai kita...
    Tapi malu kan... =D

    ReplyDelete
  3. akakpn tak pasti ada org kenal @ tak yg baca.. harap2 teman2 blogger cuma

    ReplyDelete
  4. Firda pun malu dapat tahu huby baca blog i...hihi

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..salam kenal.thanks follow blog knah. samalah..knah pun rasa segan bila opismate ckap..saya selalu baca blog knah..xsangka opismate pun baca =)

    ReplyDelete
  6. Mula2 tu memang malu tp last2 saya buat cam xde pape terjadi je..hehe

    ReplyDelete
  7. hahaha... agak termalu juga kan..

    jom join..
    http://inazalina.blogspot.com/2013/02/handpainted-ga.html

    ReplyDelete
  8. Waalaikumussalam kak @~Emaa Hasnah (^_^)~....
    Heheheheh..
    Tu la kak...

    ReplyDelete
  9. kawan2 nur ramai tahu..mmg ade ikut blog nur..tapi skrang ni rasa macam tak best pula nak bcerita..huhu

    ReplyDelete
  10. Okaylah tu @Cik Nur..
    Tapi janganlah selalu sedih... Be strong okay... =D

    ReplyDelete
  11. Hehe.. Lbih kurang nani je masa mule2 blogging dlu.

    ReplyDelete
  12. AJ sampai sekarang ni rasa segan @nanieybarnieylurviey...
    Hehehhe...
    Tapi macam biasalah... Buat selamba badak je... =P

    ReplyDelete
  13. Saya lagilah blog dah start thn 2007 lg tp n3 sekejap ada sekjep tida.....

    ReplyDelete
  14. haah kan.. mmg malu kalo kwn opis baca.. tp mmg kwn opis deqla ada yg baca pun..haha.. lama2 x kesah dah..lntak la nk baca pun...hikhik

    ReplyDelete
  15. Dulu masa ofis lama tak malu sangat @Deqla manjew...
    Ofis baru ni malulah sikit... =D

    ReplyDelete