Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 13 February 2013

Kembali Bekerja!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Setelah 4 hari bercuti...
Arini kebanyakan pada kita dah start bekerja kembali....
Mana yang sambung cuti seminggu tu, untunglah kannnnn (ayat tak jeles)....
Pagi ni nak bangun pun rasa liat je... Dalam kepala otak, "kenapalah takde cuti seminggu?"
Ditambah pulak dengan turunnya hujan... Perghhhhh...
Lagilah rasa taknak pegi keje.....
Mata pulak takmo lelap malam tadi.....
Balik dari jumpa Mr.JR, mata ni cerah je sampai lepas subuh...
Al-maklum bila cuti, macam biasalah kan...
Mata ni memang degil... Sedegil tuannya.
Paksa macam mana pun, kalau dah segar je...
Memang tak mau la lelapnya tu.... =D
Masuk keje ni memang merabaklah kan.......
Nasib baju keje semua dah siap iron semalam...
Kalau tak memang tergopoh gapah lah ke tempat keje...
Tadi rasa pelik sikitlah.... Bila keluar je rumah, dari highway NPE tu sampai ke Bangsar jalan lengang gila wa baq ang!
Macam bukan KL pulak rasa...
Hehehehehe.... =P

Gambar Hiasan - Classy Wednesday!!!

P/s : Selamat Memulakan Pekerjaan Semua!!!!.. =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

32 comments:

  1. happy working ayue...
    clean n clear eh jalan..

    ReplyDelete
  2. cun aper ..
    huhuhu akak el lagi nie
    anak demam huhu

    ReplyDelete
  3. Thanks @Cik Nur..
    clear gila...
    So next day pun macam tu lah hendaknya...
    hehhehehe..

    ReplyDelete
  4. Hehheheheh.... 1st day working selalu pun blues je @normi nieza... =D

    ReplyDelete
  5. selamat bekerja... jeles tgok org cuti seminggu... :'(

    ReplyDelete
  6. anyway, selamat kembali bertugas AJ..dengar kata hari ini jalan pun clear and tren pun tak ramai sgt orang tadi..kalau hari-hari camni kan best...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Thanks @Azlan Strider...
    Yup sangat clear.....
    Memang bestlah kalau hari2..... =D

    ReplyDelete
  8. boring je nak pegi keje pagi tadi. ni pun akak bawak bambam g office sekali

    ReplyDelete
  9. Suruh bambam buat keje sekali kak @Sue-Rya Qistina....
    Sure tak boring...
    Heheheheh...

    ReplyDelete
  10. Samalah kita...malas nak pegi keja...jeles dgn hubby dorang cuti seminggu...

    ReplyDelete
  11. Nak buat macam mana kak @Mia Kassim...
    Hehheheh..
    Keje je la... =D

    ReplyDelete
  12. tu la xdek mood btol nak keje arinih..ayu gak muke ceria kan..keje arinih.gud2:-)

    ReplyDelete
  13. samalah kita mls btl nk bgn td..hihi..wah comel nya aj ;)

    ReplyDelete
  14. Buat2 ceria je tu @AQ Eyfa...
    Kihkihkih... =P

    ReplyDelete
  15. Cuti panjang kan @are_lin@yu..
    Mulalah blues sana sini...
    Hehhhhe... =D
    Thanks...

    ReplyDelete
  16. selamat bekerja ye dgn ikhlas tau ! hehehe

    ReplyDelete
  17. Tang lipstick kot buat nampak lain tu @Mrs Velentine... =D

    ReplyDelete
  18. amboiii merahnye bibir dia...hihihi.. dear.. sori lmbt terjah kembali sbb klik kat nama ayujean tu xleh trs ke blog ayu.. so deqla search sendri blog ayu..hihi...

    ReplyDelete
  19. Trademark baru tu @Deqla manjew...
    Hehehheh...
    Oh yeke?? Cian deqla... Nasib jumpa... =D

    ReplyDelete
  20. ayu kje ape..mcm pramugari je..=)

    ReplyDelete
  21. Keje biasa2 je @Nadia Johari...
    Pramugari?? Taklah... Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  22. menari gangnam satu kali bru ade smngat g keje...

    ReplyDelete
  23. @Faizol Dee, pastu boss datang sebelah, "ganyam" AJ pulak...
    Hahahaha...

    ReplyDelete
  24. Cantik touch up @nanieybarnieylurviey..
    Hehehheh... =D
    Btw, thanks... =D

    ReplyDelete