Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 27 February 2013

Kasih Sayang Seorang Bapa..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ni video yang Mr.JR post kat fb dia........
Lepas tu dia suruh AJ tengok......
Serious dah bergenang airmata wa baq ang.....
Nasib kat ofis..
Kalau kat rumah gugur jugaklah..........
Sayangnya seorang bapa kepada anak perempuannya.....


Bapa seorang yang jarang menunjukkan kasih sayangnya..
Tapi sekali dia lafazkan kata-kata sayangnya....
Tersentuh rasa........
Mungkin waktu tu lah baru kita sedar betapa besarnya kasih sayang seorang bapa selama ni......


P/s : Abah... Terima kasih...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. tiba_tiba terasa sedih + rindu ayah :(

    ReplyDelete
  2. Sweetnya video ni ^_^
    Begitu sayangnya seorang bapa terhadap anak perempuan-nya ^_^

    ReplyDelete
  3. alamak pc opis ni..xleh buka video tu.. huhuhu


    ReplyDelete
  4. serious sebak jugak.. beruntung AJ masih punya ayah.. Al-fatihah buat arwah ayah deqla.. rindu dia...;(

    ReplyDelete
  5. @Nurul Najihah, janganlah sedih.....
    banyakkan berdoa....

    ReplyDelete
  6. Betul @Sally Yatiey..
    Sekali seorang bapa berkata2..
    Makan dalam tu...

    ReplyDelete
  7. @Deqla manjew sabar okay..
    Banyak2kan berdoa.....
    AL-Fatihah...

    ReplyDelete
  8. xdpt tgk..kena block. kdg2 kita xtau betapa kasihnya seorang ayah tu, dlm garang2 dia

    ReplyDelete
  9. ehh kita termenangis sikit. terharu :')

    ReplyDelete
  10. Memang tak boleh nak tak termenangiskan @Hanida Moss..
    Heheh..

    ReplyDelete
  11. sayangilah mereka seadanya aj :)

    ReplyDelete
  12. Betul @Orga..
    Kadang kita ni tak nampak... =D

    ReplyDelete
  13. ala..line broadband dia slow.. xdpt tgk video tu.. :(

    ReplyDelete
  14. uhuhuhu
    dah nak habis baru rasa hiba ..
    aduhhh
    ayahhhhhhhhhhhhhh ;(

    ReplyDelete
  15. sedih... bapak...i love u..:')

    ReplyDelete
  16. terbaik la kata2 si ayah pengantin..
    happy go lucky tuu~

    ReplyDelete
  17. Bertuah org yang masih mempunyai ayah. Ayah sy dh 10 tahun meninggal. Really miss him.

    ReplyDelete
  18. bapa adalah org yang bertungkus lumus mencari rezeki, syg papa!

    ReplyDelete
  19. kasihnya seorg ayah. sygnye haz x dpt pn merasakn itu semua. sobs =')

    ReplyDelete
  20. Nanti kalau dah okay, @dya bunga tengok tau....

    ReplyDelete
  21. sangat mendalam kata2. Bapa dia ni kan @ieda immi...

    ReplyDelete
  22. yup @kyo_9..
    Dalam masa yang sama mendalam maknanya....

    ReplyDelete
  23. Al-fatihah kak @nea lopah...
    Banyakkan berdoa untuk dia...

    ReplyDelete
  24. @haz janganlah sedih....
    Percayalah, dia sayangkan haz macam ni jugak....
    Banyakkan berdoa...

    ReplyDelete
  25. haha no la. parent haz divorced since i was a kid. so x merasa sgtla ksh syg seorg ayh tu. hee

    ReplyDelete
  26. walaupun camtu @haz, bapa mana tak sayang anak.....
    Dia mungkin tak tunjuk or tak dapat nak tunjuk.....
    1day bila dia nyatakan sayang dia....
    Barulah kita rasa.....

    ReplyDelete
  27. kasih bapa tiada akhirnya......

    ReplyDelete
  28. Tu la @nini...
    Sayang betul bapak dia...

    ReplyDelete
  29. betul @Remy hazza... Cuma diorang jarang tunjuk....

    ReplyDelete
  30. ;) cara bapa tnjuk kasih syg lain..

    ReplyDelete