Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 1 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Di pagi buta, AJ nak join segmen ni....
Marilah join beramai-ramai....

Klik Banner kalau nak join... =D

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013


PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

P/s : Alisha cabut undi yang ni tau... =P
Harap-harap dapat peplum... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

23 comments:

  1. semoga berjaya...
    nur nak join mlm ni.. :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum Ayujean...semoga berjaya ye sy pon join jgk...salam singgah di sini.

    ReplyDelete
  3. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    wah..cantik blog nie...kemas eh...
    nak juga blog upa nie...hihi...ajar ye..

    follow awak dari segmen atas tu...jelinglah sikit...hihi

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama.. Semoga kita berjaya :)

    ReplyDelete
  5. Salam kenanl ye @mamaDiana....
    Gudluck jugak..... =D

    ReplyDelete
  6. Okay nak datang jeling ni @Nao Mei...
    Hehheheh....

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan kak @ros_reeza....
    Semoga berjaya... =D

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    Jon jalan2 di blog saya...;)

    ReplyDelete
  9. Gd luck AJ. Nani tak tahu smpt ke tak nk join ni. Nk cri waktu free dlu nk join. :)

    ReplyDelete
  10. hAI AWAK!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  11. Thanks @nanieybarnieylurviey..
    Hope dapatlah cari masa terluang tu...

    ReplyDelete
  12. Insyaallah @Syah...
    Thanks invite... =D

    ReplyDelete
  13. deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) jemput ke blog deno nanti ya? ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Thanks join.. :-)

    Good luck tau..!!

    *Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

    ReplyDelete