Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 19 February 2013

Gian!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang minta tolong LIKE contest yang AJ join ni sekali boleh??
KLIK link atas ni ye... =D  

AJ gian!!!
Bukan gian benda-benda yang tak elok dan tak bermanfaat okay...
AJ gian nak karaoke...
Lama dah rasanya tak pegi karaoke.....
Last pegi bulan 10 kot...... Or sebelum tu...
Entahlah, AJ sendiri tak ingat......
Kena belek entri lama baru ingatan tu pulih....
Hehehhehehe... =D
AJ memang suka sangat karaoke...
Walaupun suara tak sehebat Dato Siti, AJ tetap nak nyanyi....
Yelah, kalau suara sedap dah jadi retis dah kan....
Ehhh??? Hahahha.....
So sekarang ni AJ dah jumpa geng karaoke...
Rasanya lepas ni ligat balik lah berkaraoke......
Tak kisahlah kan.... Janji AJ tak buat perkara-perkara yang tak bermoral....
Siapa sini suka karaoke jugak??
Nanti JOM kita gathering kat Red Box ke...
Hehehhehehehhe... =D


P/s : Tepuk amai-amai, belalang kupu-kupu..
Ehhh?? Salah lagu! =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

40 comments:

  1. @aQu Mad suka nyanyi lagu 3 kupang...
    Ehhh????!!! Bukan...
    AJ nyanyi je lagu apa yang terlintas dalam kepala otak....
    Dan ni lagu wajibnya : http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/lagu-wajib-karok.html

    ReplyDelete
  2. sama lah kita rindu nak nyanyi jgk. last karok 2thn lepas lagi lamaaaaaaa KN...

    ReplyDelete
  3. jom jom jom!!! akak dah lama x karok ni. hahaha. last karok mase gathering ngan netball team 2 thn lps. kihkih

    ReplyDelete
  4. pcl karok ! ..kang tetiba banjir plk kawasan yg belum penah naik air tu...hahaha.

    ReplyDelete
  5. dulu alkisah and wife selalu ghak karoake sblm kawen.. tapi semenajak ada baby, susah skit nak karoake.. kalau nak karok pun.. time kenduri kawen.. hahaha

    ReplyDelete
  6. wahhh... kaki karok upenya.... enjoylaa sepuas2 karokk ye...

    ReplyDelete
  7. Sedap sangat @nuyui a.k.a miss YUI..
    Sampai ke Laut China Selatan...
    Hehhehe... =P

    ReplyDelete
  8. Amboih @[PCL]...
    Macam tu kena nyanyi kat kawasan dilanda kemarau lah... =D

    ReplyDelete
  9. Tunggu Sofea besar sikitlah @Al Kisah..
    Hehehe... =D

    ReplyDelete
  10. Tu la @Roslan Putra..
    Nanti dah tak bujang, tak boleh nak karok sangat dah....

    ReplyDelete
  11. sebut pasal karaoke jummat nie lan nk gi karaoke ngan opismate and ex opismate..dah lama dah tak karaoke dengan dorang..last skali bulan puasa yang lepas kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. Aku suka karaoke dlm keta sorang2 dtengah2 jammed...menghilangkan kebosanan katanya....hehe

    ReplyDelete
  13. samalah kita AJ, pantang hujung minggu mesti ajak member pergi karok, even suara tak sedap, nak karok jugak, hehe..

    ReplyDelete
  14. karaoke pling best klu org balnja n kita nyanyi je...

    ReplyDelete
  15. ingt gian ap la td si AJ...hihihi..ayut xpndi karok..huhuhu..maluuuu

    ReplyDelete
  16. Tu biasa kak @Mia Kassim.....
    Lantaklah orang nak pandang pun kan...
    Hehehhe...

    ReplyDelete
  17. Kan @Orga kan...
    Kalau sedap dah sign contract jadi artis...
    Hehheh..

    ReplyDelete
  18. Aik malu pulak @Mrs Velentine??
    Takpe... Nanti kita karok sama... =D

    ReplyDelete
  19. Itu sememangnya paling best lah @Faizol Dee...
    Hahahhahaha...

    ReplyDelete
  20. Hahhahah.....
    Yelah @ayut, gian karaoke je... =D

    ReplyDelete
  21. Saya pulak langsung xsuka karaoke sbb segan nak bagi org dgr saya nyanyi.suara sumbang saya ni..haha

    ReplyDelete
  22. Nani last karok masa form 6 haha. Tu pun kt rumah..

    ReplyDelete
  23. hehehehe...nanti bila2 free g la...
    jgn lupe rekod tau..
    pastu publish sini..hihi

    ReplyDelete
  24. @Ainim Suju, AJ sumbang mambang ke tolak tepi...
    Hahhahaha...

    ReplyDelete
  25. Yang bab record2 ang publish tu memang NOOOOOOOO la @Cik Nur...
    Hehheheheh... yang tu malu... =D

    ReplyDelete
  26. Kan dah cakap @the malay male, sedap tak sedap belakang kira...
    Hhahahhahah.... =P

    ReplyDelete