Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 25 February 2013

Dilema : Nak OT Ke Taknak?


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni AJ betul-betul dalam dilema....
Tadi diorang tanya AJ, nak OT ke tak arini???
Tapi AJ sendiri pun tak tau nak cakap ye atau tak.....
Mata AJ ni memang dah mengantuk sangat-sangat....
Tadi pegi toilet pun boleh terlelap sekejap...
So boleh imaginekan tak tahap mengantuk tu macam mana???
Tengok cuaca kat luar, hujan dah hampir reda...
So memang timing yang baiklah kalau nak balik...
Tengok jam dah pukul 5 PM....
Lagi setengah jam dah nak balik.......
Diorang suruh ot 1jam je...
Means pukul 6.30 PM lah baru AJ boleh balik........
Dilema ni... Nak ot ke, nak balik.....
Nak ot ke nak balik???
Kalau ot, sempat ke nanti nak tengok rindu bertamu di Abu Dhabi tu??
Lepas tu rasanya kalau pukul 6.30 PM tu memang peak hours....
Susah nak dapat bas.... Orang mesti ramai gila.....
Aduh dilemanya..........
Nak pilih mana ni?? Ot ke, balik rumah???


P/s : Oh dilemanya perasaan...

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

22 comments:

  1. balik rumah je aj, ot hujung minggu baru best, weekdays ni kureng sikit, bila peak hours mesti sesak giler. lagipun sejam jer kan :)

    ReplyDelete
  2. kalau ngantuk camna nak kerja , hehehe..

    ReplyDelete
  3. AJ tak drive ke? keje area mana?

    ReplyDelete
  4. dilema btol AJ ye, kalo sye la kan, blk je umah...hewhew

    ReplyDelete
  5. kitorang takde ot weekend @Orga...
    Hehehehehe.....

    ReplyDelete
  6. Tak pun @Ainim Suju....
    umah dengan ofis dekat je....
    Kat bangsar... =D

    ReplyDelete
  7. hehehhehe....
    memang tak jadi @Cik Nur... =P

    ReplyDelete
  8. ot sejam je pun smpai gitu sekali? hahahaha..sabo je la....

    ReplyDelete
  9. hahaha...dah selamat balik dah pun kannnn....=D

    ReplyDelete
  10. Boleh @nanieybarnieylurviey...
    Kalau ada keje..
    kalau takde, nak ot apa...
    ehhehhehhehe..

    ReplyDelete
  11. ot duet asyuk xpe..
    dulu nama je ot, esknya bukannya nak cek, tuptup bos tak datang!
    untung btl budak yg dah balik awal sepatutnya ot. hahahaha

    ReplyDelete
  12. kalau kak balik rumah lah jwabnya

    ReplyDelete
  13. Hahahahha.... Kak @Mrs Velentine orang pertama baliklah ni...??

    ReplyDelete