Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 4 February 2013

Dia MARAH!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dia marah AJ.....
Sedih sangat...
AJ mesej dia, tapi dia tak balas....
AJ minta maaf pun dia taknak layan....
Dia tak penah marah AJ...
Not even once....
Tapi kali ni dia betul-betul marah....
AJ bukannya sengaja taknak pegi....
AJ bukan sengaja taknak datang....
Tapi AJ dah confirmkan untuk event lain...
Kalau AJ tau lebih awal mesti AJ tak confirm dengan event tu....
AJ mengadu dengan Mr.JR, sebab AJ rasa sedih....
Mr.JR pun tak tau nak buat macam mana.....


Sedihnyaaaaaaaaaaaa.....
Sekarang ni AJ tunggu mood dia okay..
Harap-harap dia tak marah AJ lama-lama......
Ni pun rasa nak nangis....
AJ pun tak tau macam mana nak cakap AJ minta maaf..
AJ harap dia maafkan AJ nanti......
Kepada DIA.... AJ minta maaf sangat-sangat....
Kita still kawan kan???
Kalau dah tak marah mesej AJ ek..

U know who u are....

P/s : Minta maaf sesangat ye.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. kita yg membaca ni pulak terasa sedih, sabar ye kak

    ReplyDelete
  2. JOm kita marah dia balik nak ?? haha


    cepat-cepat berbaik balik.. x elok tau gaduh lama-lama :)

    ReplyDelete
  3. Ada pulak nak marah dia balik @hafiz hafizol..
    Tak patut ta...
    Hehehheheh..
    Insyaallah tak lama kot.. nanti dia dah sejuk, okaylah tu...

    ReplyDelete
  4. tngu dia sejuk nanti mesti baik2 lagi :)

    ReplyDelete
  5. Aah @nadia farhana..
    That's better... Tunggu dia sejuk....

    ReplyDelete
  6. tunggu biar dia reda kemarahan dulu....ok!!

    ni nak bagitau,semalam, wawa telah buat satu GA untuk korang semua!!!
    hadiah untuk fes GA dari wawa ialah 4 botol perfume yang terdiri daripada maria sharapova,apple green,fantasy dan paris hilton. so, apa tunggu lagi, jom join skarang!!!

    http://wawarosli.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-wawa-rosli.html

    ReplyDelete
  7. Yup....

    Ok @Fatin Rosli... =D
    Jap nak gi tengok2 jeling2.. =D

    ReplyDelete
  8. sabar..nanti dia dah sejuk, cuba ckp pelan2 tau...

    ReplyDelete
  9. Tak ok lagi @nanieybarnieylurviey..
    marah sangat dia dengan AJ tu...

    ReplyDelete
  10. kalau perkara tu tak disengajakan, tak diberitahhu awal, rasanya kawan tu tak sepatutnya nak mara2.. lagipun diluar perancangankan..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah @Mimie Najib, dia dah tak marah AJ... =D

    ReplyDelete