Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 7 February 2013

Blogger Belia Blogger Cool


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Baru kejap ni AJ nampak blogger Ieka Farhana post pasal segmen ni.....
Okay, menarik dan tertarik nampaknya disitu....
Segmen ni terbuka kepada blogger berumur 18 - 40 tahun...
Setelah dikira, ditolak, didarab dan dibahagi....
Yes!!  AJ layak..... =D

Klik banner untuk join..
Tarikh tutup : 8 Februari 2012..
Jam 3 Petang (Jumaat)

Nama Blogger AJ ialah AyueJean...
Gabungan antara nama 2 insan berbeza karakter.....
So i make it short, people know me as....
"AJ"

Tagline blog AJ dah terang-terang ada dalam header yang perasan comel tu......
"Celoteh Dari Mulut Comel,Turun Ke Papan Kekunci"
Bila celoteh di"transkipsi"kan di dalam blog... =D

Bakal berumur..
"27 tahun"
Yup, AJ bukanlah semuda as i am look alike....... =D

Url blog AJ mudah je....

"Belia macam AJ seorang blogger yang cool"
Sebab....
AJ seorang yang gemar berkongsi segala cerita, suka dan duka.....
Seorang yang aktif dan lasak, peramah dan suka berkawan...
Dalam berblog, AJ pegang prinsip jadi blogger jangan sombong...
Gemarkan sesuatu yang baru dan mencabar......
Blogwalking! That's my new passion.... Indeed.....
Seorang yang positif.... Kadang ada jugak yang negatif nya... =D

AJ harap korang sudi berkongsi dan bertukar pendapat dengan AJ.....
Tak lokek untuk mencurahkan ilmu berblog kepada AJ...
Al-maklum AJ pun baru jugak dalam dunia berblog ni.....

Last but not least...
AM I COOL???? 

P/s : AJ Join!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

34 comments:

  1. @Mrs Velentine..... Kembang sekejap...
    Hhahahah.... Jom join sama... =D

    ReplyDelete
  2. yup.. klau jd blogger ni jd nak menyombong sgt kan kan kan..

    ReplyDelete
  3. Tak boleh sombong @faridah nazurah..
    nanti orang menyampah... =D

    ReplyDelete
  4. macam menarik jer segmen nie..nanti mlm kalau ade masa nak join laa segmen nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. @Azlan Strider layak ke??
    Hehhehehe... =P
    Okay joinlah reramai...

    ReplyDelete
  6. ahaha...kelakarlah AJ, nway selamat bersegmen yer :)

    ReplyDelete
  7. Biasa je la @Orga...
    Hehhehehe.....
    Thanks... =D

    ReplyDelete
  8. betul ape yg MV cakap..
    Ayue mmg cool..!

    ReplyDelete
  9. Kalau cool, jom nyanyi sesama lagu daddy cool @Cik Nur...
    hehehehe...
    Ehhh???

    ReplyDelete
  10. AJ cool and tak sombong.. Friendly!!!
    Selamat bersegmen AJ

    ReplyDelete
  11. salam... thx AJ ;)
    kite follow awak gak heee :D

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan..saya datang balas kunjungan. :)
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Tq Follow

    http://lensafikiran.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. betoi tu blogger belia setiasa cool

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,saya datang dari segmen yg sama..Jemput singgah ke blog sy...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete
  16. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete
  17. Salam kak @Mia Liana...
    Thanks sudi singgah.. =D

    ReplyDelete
  18. salam AJ, anim dari segmen yang sama membalas terjahan (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete