Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 1 February 2013

Bila CUTI!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bila cuti je mesti.....
Mesti punyalah....
Eh dah semestinya...
Mesti...... Mesti....... Mesti......
Mata susah nak lelap.....
Macam tau-tau je esok cuti......
Ni pun dah hampir pukul 3 pagi...
Mata segar bugar je........
On lappy, bukak TV, tengok HP....
Kalau dah bosan sangat, tutup semua mula pusing kiri kanan dalam keadaan serba tak kena...
Mesti hal ni jadi----> Dinding tengok AJ, AJ tengok dinding....
AJ pandang bebear, bebear pandang AJ.... Okay scary..... Tetiba terfikir macam mana kalau bebear AJ bercakap "kau nak apa tengok-tengok aku??"
Chooiiiii!!! Pepagi buta ni imaginasi boleh melampaui batas..
Tu lah, tengok lagi cerita merepek.......
Hehhehehhehe... =P
Sekarang ni AJ tengok cerita misteri, scary tajuknya Mysterious Island...
Tapi AJ tak faham sepatah haram sebab audio bahasa cina, mata AJ duk pandang lappy....
So faham ke apa diorang tu cakap??
Yang part diorang speak English, AJ fahamlah...
Tapi terpinga-pinga tak tau apa yang jadi...
Ehhhhhh!!!! Dah start merepek dah ni.....
Rasanya, it's time to sleep.....
Kang melalut sampai ke mana-mana je kang..
Ni pun dah menaip ikut suka tak tau hujung pangkal.........
Selamat malam.... errr pagi.... err malam kot.... =P
Inilah yang selalu terjadi BILA CUTI!!!!!


P/s : Faham ke Idok??


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. tengok gusti lagi best hehe.. tengok citer hantu, seraamm , nanti tak lena tido dibuatnya..

    ReplyDelete
  2. selamatlah dinding tu xkenyit mata dengan ayue..

    kalau tidakkkk....
    heeeeeeeee.. :p

    ReplyDelete
  3. suka gak ke tengok citer misteri2 neh?? huhu samalaaa kita!!! sangat suka tengok tapi penakut. uhuhu.

    ReplyDelete
  4. Kalau tengok gusti @aQu Mad, Mau tidurrr.....
    Hehheheheheh..

    ReplyDelete
  5. Hahhahahahahah.... @Cik Nur kalau tak robohlah dinding tu.....

    ReplyDelete
  6. Hehehheheheh..... Last2 tak jugak tidur @nuyui a.k.a miss YUI... =D

    ReplyDelete
  7. Kalau dah takde cite lain @Sue PeLik, AJ layankan je....
    Tapi selalu cite2 ni banyak mengarut je....

    ReplyDelete
  8. Nani lagi layan citer lagu segar mata :) hehe.. Kdg tpaksa meroyan kt twitter. Grrr

    ReplyDelete
  9. Yang tu memang buat segar mata @nanieybarnieylurviey..
    Hehehhe...
    Samalah.. Meroyan jap..

    ReplyDelete
  10. ahaha.....amboi..berpandangan dengan dinding yer kak...hehe

    ReplyDelete
  11. Kalau dinding ada mata tu @nini, mesti dia kenyit mata... =D

    ReplyDelete