Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 17 February 2013

Bermula Esok....


KLIK link atas ni ye... =D 


Bermula esok 18 Februari 2013....
Startlah kita semua bekerja 5-6 hari seminggu sampailah 1 Mei 2013 sebab tiada lagi public holiday during that day......
Arggghhhh... Kalau sebelum ni beronok-ronok selak kalendar tengok cuti yang berderet-deret tu....
Sekarang ni nak selak kalendar pun lemah gemalai je perasaannya.......
Kalau ada cuti pun, bila amik "Annual Leave" je la.....
Hahhahahhahaha... =D
Entri-entri sebelum ni, berjimba-jimba cuti, jalan sakan di sana-sini...
Lepas ni... Toya je semua buat keje...
Kehkehkeh... Padanlah muka kita...... =P
Ni bagi orang-orang Wilayah lah ye...
Negeri lain AJ tak tau lah kot-kot korang ada Public Holiday lain macam Hari Keputeraan ke apa.... =D
Kalau ada, bertuahlah.... Hehehehe..
Kalau takde, marilah kita menghitung detik sampai 1 Mei...
Tu pun tak berapa best sangat sebab 1 Mei jatuh hari Rabu.....
Hari tengah-tengah pulak tu....... =D
So kepada semua.. Termasuk diri AJ sendiri..
Selamat Menjalankan Tugas Dengan Penuh Dedikasi...
Ecewahhh ucapan mengalahkan PM.. =P


P/s : Kerja... Kerja... Kerja...

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. yg berada di kelantan dah mula kerja hari ni..
    happy working semua..!

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali bekerja kak AJ ;D

    ReplyDelete
  3. Yup.. Happy working to u too @Cik Nur... =D

    ReplyDelete
  4. Tahnk you @Sally Yatiey dear...
    Rasa macam panjangnya masa keje tu...
    Heehhe...

    ReplyDelete
  5. lor kerja ka.. alkisah cuti.. lalala...

    ReplyDelete
  6. Amboih @Al Kisah cuti bersempena apa pulak??
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  7. kerja itu semua duniawi jer...tak payah kerja2 nie..nak cuti ponteng jer...hahahaha..

    p/s: jgn ikut nasihat ini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Amboih @Azlan Strider..
    Nasihat sungguh memberangsangkan minda...
    Hahahhahaha... =P

    ReplyDelete
  9. Nk tnggu 1 may lmbt lgi.. Slmt bekerja dan merajinkan diri

    ReplyDelete
  10. Memang lama @nanieybarnieylurviey.....
    Siap 2-3 kali gaji la baru sampai,...
    Hehheheh..

    ReplyDelete