Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 28 February 2013

Amoi, Kasi Potong!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam sementara Mr.JR nak repair kereta, AJ pegilah salon sebelah tu...
Mulanya nak cuci dengan trim rambut sikit je....
Sebab Mr.JR pun dah tak bagi AJ potong rambut after potong pendek before raya aritu... =P
Dah masuk kedai tu lain pulak ceritanya...
AJ cakap kat amoi tu, "kasi trim depan lepas tu kasi layer ek"
Sekali terlintas pulak nak potong.....
Padahal sebelum ni bukan main liat lagi....
Rambut dah rosak kat hujung pun gigih lagi membela....
Tapi since dah serasi dengan rambut pendek, mulalah nak potong sana sini....
Hehehehe.....
Tapi nasib baiklah amoi tu potong tak pendek sangat..... Pendek sikit je....
Kuar salon terus ada orang jeling....
"U potong rambut ek?"
Errrrrrrrrrrrrrrrr.....
Alamak perasan pulak dia.... Hahahhahahah....
Sengih je la... Nak buat apa lagi kan kan kan.......
Takkan nak masuk kedai tu balik suruh extend rambut yang dia dah potong tu???
Kihkihkih.... Tapi seriously puas hati gi salon tu.....
Dia potong rambut teliti sangat....
Harga pun standart la.... Tak mahal mana pun....
AJ potong, cuci, treatment dan blow baru rm48...
Okaylah tu kan.....
So siapa yang ada kat area Wangsa Maju boleh try Pegi salon September, kat bangunan belakang NZ lama tu dan berdepan Cozy Place...... =D
Next nak try pegi salon Chinta yang Fasha Sandra punya tu....
Semalam malas pulak nak berjalan naik atas tu.... So September pun okay... =D




P/s : Photo"GEDIK" sangat!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

30 comments:

  1. santek rmbut baru aj..Hhehe

    ReplyDelete
  2. Cantek Rambut AJ.. Pandai AJ jage.Rambut sy byk problemlah..byk yg gugur..dh x tau nk pkai ape dh..

    ReplyDelete
  3. @nini, rambut sama je...
    Hehehehe... Potong sikit je..

    ReplyDelete
  4. AJ masa rambut panjang pun macam tu @Aien...
    Rambut gugur teruk....
    Bila potong pendek baru okay...
    Kurang gugurnya.....

    ReplyDelete
  5. Hahhahaha.... @Anis Zainudin, photogedik je semua ni... =D

    ReplyDelete
  6. cantik.. deqla dulu pun giler bersalon dear.. hihi.. tp selalu ke salon area sentul..mmg dah biasa situ jek.. cuma sejak dah kekal bertdg nih mmg dah lama x ke sana.. rambut pun suh hubby jek potong..huhu.. rasanya itu lagi berbaloi2 & jimat byk..hihi ;)

    ReplyDelete
  7. Itu memang jimatlah @Deqla manjew.....
    Berbaloi2 lagi....
    Hehhehehe....

    ReplyDelete
  8. rambut akak pun nipis cam rambut awk jugak. semuanya terjadi pas bersalin. bnyk rambut gugur. then terus potong pendek. merajuk agaknya, 1-2 thn x pnjg2. la ni baru panjang sikit. hehehe

    ReplyDelete
  9. Bila dah biasa rambut panjang kak @Sue-Rya Qistina, 1st potong pendek tu memang akan rasa macam rambut tak panjang2...
    hehheheheheheh.....

    ReplyDelete
  10. Cantik dan sweet AJ dengan stail rambut ni..sesuai dengn bentuk muka.

    ReplyDelete
  11. ssh kan nak jaga rambut yg panjang asyik gugur2 aje..baru cadang nak ke salon ptg nie kasi trim sikit rambut..en.hubby pun xkasi juga potong pendek..

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kak @RamRamCute....
    Akak ofis cakap macam budak sekolah...
    Hehhehehhe...

    ReplyDelete
  13. Dula AJ rajin jaga kak @permatabiru...
    Latety ni je..
    Lagipun selalu pegi ride la apa, rambut jadi susah nak urus....
    Tu AJ potong je..

    ReplyDelete
  14. Nur baru potong rambut layer..
    pastu ade orang kata nampak muda..hihihi..

    sukeee... :)

    ReplyDelete
  15. cantiklah aj wat rambut camtu :-)

    ReplyDelete
  16. Samalah @Cik Nur..
    Akak ofis cakap AJ baru abis sekolah...
    Chehh.. =D

    ReplyDelete
  17. comel......selesa kalau berambut pendek........

    ReplyDelete
  18. Wahh murah2.. Yg penting servis baik :)
    Ramai org g buat creambath kt salon FS :)

    ReplyDelete