Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 21 February 2013

Aduhlah ZALORA!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bukak email kejap ni nampak 1 email ni...
Macam tau-tau je semalam AJ dah cashkan RM250 duit BR1M tu...
Arini pulak dia buat sale......
HOT DEAL OF THE DAY!!!!!!
Arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
I went crazy!!!!!!!!
Patut shopping ke tak????
Kalau korang dah ready nak jerit sama macam iklan dia tu....
Silalah browse website Zalora ye....


Kalau korang dah betul-betul sedia....
Klik je BANNER tu...........
OkBYE nak check it out apa yang menarik disitu... =D

P/s : Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

36 comments:

  1. arghhhhhh kasut dia cntik3..hahahahah

    ReplyDelete
  2. hhhuuuyyyoo, dah dapat duit BR1M.. Eyka tak dapat lagi..Maklumlah,baru genap 21tahun..Hiihhihii..Apapun,sebelum SHOPPING,fikir masak2,nanti dah beli tak pakai,membazir pulak...Hhihhii..

    ReplyDelete
  3. Wahhhh best ni.
    Jom shopping di Zalora!
    hehe :D

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaaaaaaaa...stressnyerrrr !! benci zalora mcm ni...hehe

    ReplyDelete
  5. hahahahaha...
    elok dapat Brim...
    pandai depa eh... :)

    ReplyDelete
  6. Dah beli ke? Memang Ayue selalu beli kat zalora ye? Saya xpenah lagi

    ReplyDelete
  7. Hahaahahaah.... @hazwan hairy tau takpe... Arggghhhhh.....

    ReplyDelete
  8. @eyka, so far kalau kasut belum penah lagilah beli & tak pakai....
    hehhehehe..

    ReplyDelete
  9. Hahahhahaha.... @Liza Razak i know how does it feel.. =P

    ReplyDelete
  10. Hhaahha.. Tau takpe @Cik Nur....
    Godaan sungguh..

    ReplyDelete
  11. @Ainim Suju, selalu jugaklah.... Hehheheh...
    Sampai kakak ngan kawan dia pun terpengaruh sekali... =P

    ReplyDelete
  12. shopping2..tapi gaji blum mask la :(

    ReplyDelete
  13. ayoyo..tetau jer dorang nie AJ baru lepaskan cash..kalau nak beli something utk motivate diri gi keje on monday xpe tapi jangan habiskan semua duit tu plak yer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. nak try jugaklah shopping dgn zalora...

    ReplyDelete
  15. Thanks for ur advise @Azlan Strider..
    Aah kene bajet sikit... kang ter"over" bajet.. Abissss...

    ReplyDelete
  16. Jangan ayu..jangan..jangan tak beli,hehehe.

    Hot deals ni >_<

    ReplyDelete
  17. Hehheeh... amboih @Tinta Lana, bukan main lagi suh beli.. =D

    ReplyDelete
  18. Kak MV x bukak..haha..takut tergoda

    ReplyDelete
  19. Takpe kak @Mrs Velentine... Gaji nanti bukak ek...
    Heheheheh...

    ReplyDelete
  20. asyik missed je hotdeal dari zalora..AJ ni tiap2 hari bukak zalora ke? Kagum sungguh kah3x..

    ReplyDelete
  21. arghhhhhhhhahahhah :D shopping kat Zalora mmg best.hrtue ada shopping kasut kt zalora, mmg puas haty laa die pnya service..zalora mmg terbaekk...shopping sis jgn xshopping..hehe

    ReplyDelete
  22. amboiii skng ni byk blog update psl zalora je...best la korg..jeles...hihi

    ReplyDelete
  23. Aah kak @N.Aima K....
    Price dia selalu ubah2.. Tu AJ rajin tengok.... =D

    ReplyDelete
  24. Dulu je memula.... Sekarang memang zalora dah okay @Seneorita Baharin kan... =D

    ReplyDelete
  25. Janganlah jeles @Deqla manjew...
    Apa kata join sama.. Mesti tak jeles...
    Hehhehehe...

    ReplyDelete
  26. apa lagi.... jom pi shopping ler....

    ReplyDelete
  27. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  28. Amboih @xila dot...
    Panjang jeritnya tu...
    Hehehhehehe...

    ReplyDelete