Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 2 January 2013

WW #19 : New Year and New Passion!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Yes, new year and new passion..... =D
Sekarang ni AJ suka dengan lipstick warna merah....
Dulu AJ akan say NO to red color lipstick.......
AJ lebih cenderung untuk pilih nude color macam soft pink ataupun light brown.....
Tapi sekarang???
MERAH MAK NGAH jadi pilihan dan semestinya dari jenis matte......
Errrrr..... Faktor usia kot......
Norrrrrr........ =P


P/s : Merah Mengancam... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. cantikk..!
    sesuai dengan ayue....

    ReplyDelete
  2. Terima kasih @Cik Nur....
    Ni beli kali kedua baru dapat merah yang sesuai... =D

    ReplyDelete
  3. sgt cntik n sesuai..
    nani lgsung x reti pakai lipstick.. beli lepas tu pakai then tgk cermin, sapu balik.. grrr.. last2 mcm tu je..

    teringin gak nk pakai warna merah.. nmpk garang.. sesuai ngn AJ..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih @nanieybarnieylurviey....
    AJ selalu pilih gloss....
    Lipstick jarang pakai.... Kadang sampai bercendawan....
    Sekarang ni je rajin beli dan pakai...
    Kalau nak pakai merah, kena pilih yang betul2 kene ngan skin color...
    Kalau tak memang nampak janggal...

    ReplyDelete